Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van HR, onderwijs en de laatste ontwikkelingen rondom arbeid.

Nieuwsitems

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Werving 'Strategisch leider/ Schoolleider gezocht' gaat van start

Binnen Quadraam maken we graag ruim baan voor talent! Komend jaar start er weer een nieuwe talentengroep voor toekomstige strategische en/of schoolleiders. Benieuwd? Lees dan verder.

Meer lezen

Vacatures Het Westeraam

Wil je beeld krijgen van Het Westeraam? De toekomstige collega's en leerlingen zien en een indruk krijgen van het gebouw? Bekijk dan het filmpje van Het Westeraam en de vacatures op onze website!

Meer lezen

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Meer lezen

Week van het werkgeluk!

Welke ingrediënten zijn bepalend voor het werkplezier in het onderwijs? Hoe zorg je dat je het ook op langere termijn leuk houdt voor jezelf? En ook: welke impact heeft corona? In deze Week van het Werkgeluk spraken we met verschillende collega’s op drie verschillende Quadraam-scholen: Edit Djini van Montessori College Arnhem, Paula Golding van het Liemers College en Wiltjo Koster van Lyceum Elst. Lees hier het interview met Edith Djini.

Meer lezen

Onze sollicitatieprocedure

Zo af en toe ontvangen ook wij feedback op onze sollicitatieprocedure. Wat gaat goed en wat kan beter? Als we dan onderstaande mail ontvangen worden wij toch wel heel blij!

Meer lezen

Nieuwe vacatures schooljaar 2020- 2021

Onze 14 scholen werken op dit moment nog hard aan hun formaties voor komend schooljaar. Een aantal vacatures staan al online maar nog zeker niet allemaal. De komende weken volgen de meeste vacatures voor het nieuwe schooljaar. Als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Maak een JobAlert aan en houd onze social media goed in de gaten.

Meer lezen

CV + LinkedIn check!

Ga je solliciteren bij een van onze scholen en wil je handige tips? Wil je ervoor zorgen dat jouw CV + LinkedIn profiel  positief opvalt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om feedback te krijgen voorafgaand aan jouw sollicitatie!

Meer lezen

Meet & Greet Quadraam

Maak kennis met Quadraam en haar 14 scholen. Ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar hebben we een Meet & Greet georganiseerd om toekomstige collega's te ontmoeten.

Meer lezen

Kennismaken met Quadraam

Ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar gaat Quadraam kennismaken met potentiele nieuwe collega's! Wie wil dat nou niet? Kennismaken met diverse scholen en alvast een goede eerste indruk en CV achterlaten? Komt er dan een vacature, dan is een kandidaat al in beeld en een eventuele match sneller gemaakt.

Meer lezen

Driftcar bouwen op school!

Je eigen raceauto bouwen, gewoon onder schooltijd omdat het echte lesstof is. Dat kan bij Quadraam! Voor zestien leerlingen van verschillende middelbare scholen van Quadraam is dit realiteit. Iedere week werken zij samen aan een echte drift-raceauto. Een oude BMW die wordt omgebouwd tot driftcar! Zaterdag 18 januari 2020 krijgen bezoekers aan de open dag van het Maarten van Rossem alles te zien en te horen over dit bijzondere project.

Meer lezen

Feedbackgesprekken met sollicitanten gestart!

Sollicitanten hebben hun best gedaan om een gemotiveerde brief te schrijven en ze beschikken over de gevraagde eisen en competenties. En toch worden ze afgewezen op een van onze scholen, misschien niet eens voor de eerste keer. Daarom starten we met feedbackgesprekken. We willen de persoon achter het CV zien en spreken. Want wie weet passen ze niet op die ene functie of school, maar wel op een andere functie bij een andere school!

Meer lezen

Technoplaza op het Liemers college krijgt vervolg!

Technoplaza op het Liemers College (onderdeel van Quadraam) stimuleert jongeren om te kiezen voor techniek!

Meer lezen

Het Liemers college heeft een schoolhond!

De locatie Landeweer van het Liemers College heeft sinds kort een schoolhond: Teddie, een Labradoodle. Teddie is nog een pup en bedoeld ter ondersteuning van de leerlingen. Op sommige scholen hebben leerlingen een hulphond bij zich. Teddie is ook een soort hulphond, maar toch niet helemaal.

Meer lezen

Tips en tops voor onze sollicitanten!

Quadraam introduceert: het feedbackgesprek!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures