Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van onderwijs, inspirerende berichten vanuit collega's en de laatste ontwikkelingen vanuit Quadraam.

 

Informatiebijeenkomst zij-instroom

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท-๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ!
Heb jij interesse om als zij-instromer het onderwijs te komen versterken? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, waar je moet beginnen, welke opleidingen er allemaal zijn, hoe je zorgt voor een leer-/werkplek, wat een overstap betekent voor je financiële situatie? Wat je vraag ook is, Quadraam helpt je graag verder en beantwoordt al jouw vragen met plezier.
 

Meer lezen

Blijf Bevlogen! Online spreekuren voor persoonlijke ontwikkeling.

Werk je bij Quadraam en wil je graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling of heb je behoefte aan loopbaanadvies? Maak gebruik van de maandelijkse Blijf Bevlogen! spreekuren. Deze zijn kosteloos, onafhankelijk en verhelderend! Lees hier wat het gesprek Roy, docent Beeldende Vorming bij Lyceum Elst, heeft gebracht.โ€‹

 

Meer lezen

Hier krijg ik de ruimte om geschiedenis en taal te combineren!

Leerlingen van het Lorenz Lyceum in Arnhem kunnen kiezen voor de prachtige taal Afrikaans als keuzevak. Zo leren ze niet alleen over onze geschiedenis, maar worden ze net als ik een beetje verliefd op deze 'mooi taal'. Mooi toch. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Quadraam en heb geen dag spijt van deze keuze'. Aldus Tijmen Schmitt, eerstegraads docent Geschiedenis.

Meer lezen

Omgekeerd werven, werkt!

Jongeren enthousiast maken om te kiezen voor techniek en ICT, super belangrijk! En wie beter dan mensen die werken in deze branches kunnen onze leerlingen enthousiasmeren en opleiden. Omgekeerd werven dus. We zijn ermee begonnen en het werkt!

Meer lezen

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Werk jij in de elektro- of installatietechniek?

Wil jij jongeren enthousiasmeren en jouw kennis overbrengen? Heb jij altijd al iets willen betekenen voor het onderwijs en lijkt het je leuk onze kids mee te nemen in de wondere wereld van techniek?

Dan is dit jouw kans!

Meer lezen

Vergroot je kansen in het onderwijs

WIj geloven niet in tekorten in het onderwijs, wel in kansen grijpen! Daarom bieden wij steeds meer mogelijkheden om naast je bestaande bevoegdheid een extra bevoegdheid te halen in een tekortvak

Meer lezen

Werving 'Strategisch leider/ Schoolleider gezocht' gaat van start

Binnen Quadraam maken we graag ruim baan voor talent! Komend jaar start er weer een nieuwe talentengroep voor toekomstige strategische en/of schoolleiders. Benieuwd? Lees dan verder.

Meer lezen

Vacatures Het Westeraam

Wil je beeld krijgen van Het Westeraam? De toekomstige collega's en leerlingen zien en een indruk krijgen van het gebouw? Bekijk dan het filmpje van Het Westeraam en de vacatures op onze website!

Meer lezen

Meet & Greet Quadraam maart 2021

Ook dit jaar kun je weer vrijblijvend komen kennismaken met Quadraam en haar 14 scholen. Op 2 maart en 23 maart 2021 openen wij onze (online) deuren en kun je vrijblijvend contact leggen met de collega's van de diverse scholen.

Meer lezen

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Leidinggevend talent, wij zijn op zoek naar jou!

Werk jij bij Quadraam en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot afdelingsleider of schoolleider (rector)? Mooi, want wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s en bieden jou de mogelijkheid deel te nemen aan onze talentenprogramma. Meer weten? Lees hier meer en reageer!

Meer lezen

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test