|

Vacature niet meer actief

Docent wiskunde 1e graad, 0,4- 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

 
Docent wiskunde 1e graad, 0,4- 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij een bevlogen docent wiskunde? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij wiskunde op een eigentijdse manier over? Spreekt de cultuur van het Beekdal Lyceum jou aan? Heb jij affiniteit met de doelgroep sporters en de doorlopende leerlijn? En kan jij een creatieve invulling aan de lessen geven zonder methode waarin differentiatie een natuurlijk gegeven is? Ga dan aan de slag als docent op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen wiskunde geven! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij jij de leerlingen volop ruimte biedt om te experimenteren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Omdat sommige van onze leerlingen topsport beoefenen, biedt jij waar mogelijk maatwerk en pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, zelfstandig, accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en vakinhoudelijk sterk.

Let op: Onze school heeft een vacature voor +/- 0,4 FTE. Onze collega's van het Stedelijk Gymnasium hebben een vacature wiskunde van +/- 0,6 FTE. Werken op 1 van onze scholen, of een combinatie van beide zodat je 1,0 FTE kunt gaan werken is zeker bespreekbaar! Heb je interesse in een combinatie? Geef dit dan aan bij de screeningsvraag.
 
Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • ‘Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’.
 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’
OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!
 
WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4- 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,-- en maximaal € 4.186,--  per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Wil je voor 0,4 FTE bij ons werken? Of deze baan combineren met de vacature bij het Stedelijk Gymnasium? Alles is bespreekbaar!

Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid wiskunde. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team?  Verras ons met jouw sollicitatie voor 09 mei 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 18 mei 2020 (of eerder indien mogelijk).  Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Martin Jager, afdelingsleider. Martin is te bereiken per mail m.jager@beekdallyceum.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'