|

Vacature niet meer actief

Communicatiemedewerker / officemanager, 0,7 FTE

Communicatiemedewerker / officemanager, 0,7 FTE
Krijg jij energie van een werkomgeving waarin altijd leven in de brouwerij is? Laat jij geen communicatiekans liggen? Verplaats jij je graag in verschillende doelgroepen en weet jij boodschappen pakkend op te schrijven? Ben je daarnaast ook een organisatietalent en zorg je dat de schoolleiding optimaal ondersteund wordt? Dan zoekt het Montessori College in Arnhem jou!

WAT GA JE DOEN?
Onze communicatie tot in de puntjes verzorgen! Als communicatiespecialist bepaal jij steeds de best passende communicatiestrategie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de vormgeving en totstandkoming van de wekelijkse mededelingen en andere nieuwsberichten bestemd voor verschillende doelgroepen (collega’s, leerlingen, ouders, externen). Ook schrijf je de teksten voor onze schoolgids en houd je onze nieuwe website up to date. Je staat hier natuurlijk niet alleen voor. Je zorgt dat je de juiste informatie van je collega’s ontvangt. Daarom ben je een echte teamplayer. Je zoekt graag contact, spart en werkt nauw samen met je collega’s. Kenmerkend aan jou is dat je proactief te werk gaat, niet bang bent om initiatief te nemen en ‘out of the box’ kunt en wilt denken. Je bent creatief en ziet kansen en denkt in mogelijkheden. Ook ben je in je rol als officemanager verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontzorging van het MT. Je beheert onder andere de agenda’s van de directeur en de afdelingsleiders en zorgt dat de juiste faciliteiten voor in- en externe bijeenkomsten worden geregeld. Je bent in staat om op basis van aangeleverde informatie een passende (zakelijke) brief en/of beleidsnotitie te schrijven. Je denkt mee en geeft ook gevraagd en ongevraagd advies. Passend bij onze Montessori-gedachte krijg je veel ruimte en vertrouwen om de functie zelf in te kleuren en je te ontwikkelen. Het kan toch niet anders dat deze gave baan jou op je lijf is geschreven?

Waarom werk ik op het Montessori College Arnhem?
Ik mag hier, meer dan op andere scholen, initiatief nemen in mijn werkzaamheden, passend binnen de gestelde kaders. Net als voor onze leerlingen: vrijheid in gebondenheid!’’
“Voor mij is het samenwerken in dit team, op een gezellige en warme school een groot pluspunt”
“Een school met enthousiasme en ambitie: ‘samen iedere dag een beetje beter’!

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Wij staan open voor feedback en verwachten dat jij ons die geeft. Uiteraard geven collega’s jou ook feedback. Begeleiding vinden wij eveneens belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 oktober 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de Cao voor het Voortgezet Onderwijs (CAO VO).
  • Je gaat aan de slag voor 0,7 FTE en ontvangt een contract voor 1 jaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voor volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7 cao-vo. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.045,- en maximaal € 3.068,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit wordt direct naast je salaris uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor de kosten voor haar rekening neemt. 
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent sterk in het schrijven van teksten en je hebt affiniteit met moderne (online) communicatiemethodes en -middelen. Social media is voor jou ook bekend terrein. Je beschikt over een afgeronde communicatieopleiding, op minimaal mbo-niveau. Dit mag ook de B-opleiding tot communicatieprofessional zijn.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 15 juni aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt solliciteren via www.werkenbijquadraam.nl. Sollicitaties via andere kanalen nemen wij niet in behandeling.
Heb je nog een brandende vraag over deze vacature? Neem dan contact op met onze directeur Sander Luttje. Sander is bereikbaar per mail: montessori@montessoriarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek in de periode tussen 17 en 24 juni aanstaande. Er wordt nog bekeken of dit sollicitatiegesprek digitaal via Microsoft Teams of op onze school wordt gehouden, uiteraard conformRIVM-richtlijnen.  

MEER WETEN?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'