|

Vacature niet meer actief

Bedrijfskundig HR Business partner, 0,8- 1,0 FTE (regulier)

Bedrijfskundig HR Business partner, 0,8- 1,0 FTE (regulier)
 Ben jij onze (tweede) vreemde eend? Versterk jij ons team met jouw kennis van de buitenwereld? Ben jij bedrijfskundig sterk onderlegd? Ben jij een sparringpartner voor onze directie en HR team? En wil jij onze ambities mee vormgeven? Ga dan aan de slag bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep! 
 
WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN? 
Vorig jaar hebben wij een ‘vreemde eend’ geworven, en met succes! 
Helaas gaat een van onze andere collega’s ons verlaten, daardoor ontstaat deze vacature.  

Wij zijn op zoek naar een collega die ons graag uitdaagt, vernieuwt en beschikt over een scherpe helicopterview! Als Business Partners (ook HR&O netwerkpartner genaamd) ondersteunen wij de 14 middelbare scholen van Quadraam en zijn wij sparringpartners voor directies en het College van Bestuur. Daarnaast heeft ieder van ons een eigen portefeuille met een specifiek HR-aandachtgebied, waaronder leiderschap, duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning. Om ons team en onze organisatie verder te versterken zoeken we een bedrijfskundig sterk onderlegde collega. Een sparringpartner en strateeg die zich bezig houdt met organisatieontwikkeling. Je hebt ervaring met cultuur- en veranderprocessen en vertaalt theorie naar de praktijk. Je hebt een lange termijn visie en weet te inspireren, te overtuigen en je gebruikt daarvoor de juiste argumenten. Jij kan als geen ander jouw stijl van communiceren en overtuigen aanpassen aan je gesprekspartner. Aan de andere kant ben je ook een praktische doener en veel aanwezig op een aantal scholen waar je gesprekken voert en de leidinggevenden ondersteunt. Je krijgt energie van woorden als: inspireren, sparren, ambitie, doelen stellen en bereiken. Daarnaast heb je humor en bezit je een gezonde dosis lef en ga je de confrontatie niet uit de weg. 
  
WAAROM WERKEN WIJ BIJ QUADRAAM? 
Wat ons team kenmerkt? Wij zijn zeer betrokken, bevlogen en ambitieus! Wij stellen hoge eisen aan ons werk, maar ook aan elkaar. Discussies gaan we niet uit de weg. Dat houdt ons scherp. Je krijgt volop ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 
 
‘Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!’ Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner 
 ‘Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen. Dit maakt mijn functie zo interessant’. Marieke de Wildt, adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment 

OVER ONS 
Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij leren van en met elkaar en samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT-leden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven! 
 
WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou per 1 januari 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 

  • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling. 
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.851,- en maximaal € 5.699 ,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 
  • Vaak vrij tijdens de schoolvakanties. 
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%. 
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc. 
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. 
  • Een laptop en telefoon. 
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. 

 
LATEN WE KENNISMAKEN! 
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Doe dit voor 26 november 2020.  
Worden wij enthousiast? Dan zullen wij je vragen om daarna een kleine video-opdracht op te nemen, zodat we nog beter ‘beeld’ van jou krijgen. Daarna hoor je of wij je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. 

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 1 of 8 december in de middag. 
 
Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur HRM, Hans de Reus. Hans is te bereiken via 06- 43872978 of per mail: h.dereus@quadraam.nl. Ook kun je contact opnemen met Esther Hendriks, HR&O Netwerkpartner. Esther is bereikbaar op  06-41 22 65 28 of per mail: e.hendriks@quadraam.nl. 
  
Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 
 
MEER WETEN? 
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! 
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 

 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'