|

Vacature niet meer actief

Trajectbegeleider 0,6 fte

TRAJECTBEGELEIDER 0,6 FTE
Ben jij onze enthousiaste pedagogische specialist? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen en spreken onze 3 profielen sport, cultuur en ondernemen jou aan? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op 't Venster in Arnhem!


WAT GA JE DOEN?
Begeleiding geven aan onze leerlingen! Dit doe jij in samenwerking met het onderwijsondersteunende begeleidingsteam (OOB). Je geeft extra ondersteuning aan de leerlingen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Door de trajectbegeleiding voorkom je dat leerlingen vroegtijdig uitstromen naar het speciaal onderwijs en/of langdurig thuis komen te zitten.

Je biedt, samen met een collega, ondersteuning aan leerlingen met (ernstige) sociaal-emotionele problemen, door het voeren van begeleidingsgesprekken;
  • je biedt een veilige, pedagogisch verantwoorde omgeving wanneer het tijdelijk volgen van reguliere lessen niet of niet volledig mogelijk is;
  • je initieert, samen met de mentor/coach,  een effectieve en consequente samenwerking met het docententeam en zorgt voor een gezamenlijke aanpak
  • je biedt ondersteuning bij het maken van ondersteuningsplannen voor docenten;
  • je schrijft Onderwijs Perspectief Plannen (OPP);
  • je onderhoudt contact met collega’s, ouders en externe hulpverleningsinstanties;
  • Je maakt deel uit van het ondersteuningsteam en neemt deel aan verschillende overlegmomenten.
Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster.

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? We voelen ons samen verantwoordelijk, we gaan voor het beste resultaat en elk talent telt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 januari 2021 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 
·         Een tijdelijk contract voor 0,6 fte tot aan de zomervakantie.
·         Je inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.294,00 en maximaal € 3.467,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
·         Vrij tijdens de schoolvakanties.
·         8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
·         Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit bedrag wordt naar rato direct uitbetaald naast je salaris en kun je naar wens inzetten.
          Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
·         Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
·         Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
·         Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
·         Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste trajectbegeleider met sterk pedagogische kwaliteiten! Je werkt handelings- en oplossingsgericht, bent flexibel en makkelijk benaderbaar. Ook ben je communicatief vaardig en heb je empathisch vermogen. Uiteraard ben je in bezit van een diploma pedagogiek en/of maatschappelijke dienstverlening. 
Heb jij aantoonbaar affiniteit met en kennis van onze doelgroep, dan heb je zeker een streepje voor!


LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 11 december 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze ondersteuningscoördiantor, Nathalie Jansen. Nathalie is te bereiken op 026-3209850 of per mail: n.jansen@vmbo-venster.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 14 december aanstaande.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'