|

Vacature niet meer actief

Conciërge 0,5 fte (regulier) INTERN

INTERNE VACATURE CONCIËRGE 0,5 FTE
Ben jij een zelfstandige conciërge en steek jij je handen graag uit? Heb jij een stevige persoonlijkheid en weet jij van aanpakken? Heb jij lef en graag alles op orde? Ga dan aan de slag op het Lyceum Elst, de school met als motto “De keuze is aan jou!”.

WAT GA JE DOEN?
Wij zijn opzoek naar versterking van ons team! Je houdt toezicht in het gebouw en op het schoolterrein, spreekt leerlingen aan op (on-)gewenst gedrag en verricht verschillende facilitaire werkzaamheden. Op deze manier draag jij zorg voor een veilige en positieve leer- en leerklimaat in onze school. Je bent graag het goede voorbeeld voor leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Je herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, onderneming, gericht op samenwerken, resultaatgericht en energiek..

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?
 • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
 • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
 • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’
OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 940 leerlingen in Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding vinden wij ook belangrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 mei 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,5 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.826,- en maximaal € 2.532,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een conciërge die goed belastbaar is. Heb je enige ervaring? Dan heb je zeker een streepje voor.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag vóór 21 maart a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Jan-Maarten de Wit. Jan-Maarten is te bereiken via 0481 – 362 920 of per mail: jm.dewit@lyceumelst.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden kort na 21 maart.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Deze functie kan gecombineerd worden met de vacature ‘Keurmeester VSR op het Centraal Bureau. Wil je deze combinatie maken? Dan is de salarisschaal 5 zeker bespreekbaar!

Let op! Dit is een interne vacature. Ben je geen collega van ons? Dan heeft het geen zin om te solliciteren. We nemen je sollicitatie dan ook niet in behandeling

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'