FAQ

Op dit moment nemen wij geen open sollicitaties aan! Je kunt natuurlijk wel een JobAlert aanmaken. Zo weet je zeker dat je op de hoogte wordt gehouden van de vacatures die bij jou passen. 

 

Aan de slag als zij-instromer?

De scholen van Quadraam regelen dit zelf. Dat betekent dat je zelf bij een school moet solliciteren en in contact moet komen. Om te zien of je in potentie geschikt bent moet je daarna deelnemen aan een geschiktheidsonderzoek (assessment). De school kan dit onderzoek aanvragen bij een lerarenopleiding, maar je kunt dit ook zelf doen (Besluit zij-instroom leraren primair en voortgezet onderwijs). De opleiding volg je aan een van de hogescholen/ universiteiten.

Meer informatie over zij-instroom lees je op: 

De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Elke school heeft een eigen niveau en profiel. Deze diversiteit zorgt ervoor dat iedere leerling kan kiezen voor de school die echt bij hem of haar past. Onder Quadraam vallen: het Beekdal Lyceum, Montessori College, 't Venster, Olympus College (inclusief het tussenjaar Jan Ligthart), Stedelijk Gymnasium, Produs & Symbion, Lorentz Lyceum (en OPUS), Rivers International School Arnhem, Het Westeraam, Lyceum Elst, Maarten van Rossem, Candea College (inclusief het Technasium) en het Liemers College.

Meer informatie over onze scholen lees je onder 'onze scholen'.

Voor de komende jaren heeft Quadraam een aantal speerpunten vastgesteld:

Lees meer over Quadraam op: https://www.quadraam.nl/over-quadraam

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, gaan we daarmee aan de slag. Je hoort uiterlijk binnen 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Kijk onder Sollicteren of neem dan contact op met de vacaturehouder. Je vindt zijn of haar contactgegevens onderaan de vacature.

Wanneer je online bij ons solliciteert ontvang je automatisch een e-mailbericht. Hierin staat meer informatie over de procedure en het vervolg.Heb je geen mail ontvangen? Controleer altijd even je spam box / ongewenste e-mail. Met name e-mails vanuit Quadraam gericht aan Hotmail en Gmail belanden in de spambox.  

Naast iedere vacature vind je de contactgegevens van de collega die betrokken is bij de vacature. Jij kunt diegene altijd bellen of mailen als je vragen hebt. 

Indien je sollicitatie goed is aangekomen, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij doen ons best je daarna zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Jij ontvangt uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature een inhoudelijke reactie. Wil je graag eerder weten wat de status van je sollicitaties is? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature.

Alle sollicitaties verlopen via Emply. Zo houden wij goed zicht op alle kandidaten en kunnen wij jouw gegevens opzoeken als je vragen hebt. Daarom nemen wij sollicitaties die wij via de mail ontvangen niet in behandeling.

Heb je problemen met het uploaden van je CV of heb je andere vragen? Dan kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met recruitment/ HRM van Quadraam via vacature@quadraam.nl.

Twee weken na sluitingsdatum geeft de school of Quadraam door wat de status is van de vacature. Krijg je geen uitnodiging voor een gesprek dan ontvang je een afwijzing per mail. Soms komt deze in een spambox terecht. Controleer deze dan ook altijd even, want vaak zit de mail hierin.

Maak een Jobalert aan. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe vacatures binnen jouw vakgebied.

Jazeker! Dat kan via onze eigen flexpool, de Q-pool. Aanmelden kan vanaf maart 2020 via de website: www.werkenbijquadraam.nl

Kijk voor meer informatie ons privacy statement.

Ja, wij bieden jou ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Kijk voor meer informatie over groeimogelijkheden bij onze arbeidsvoorwaarden.

Of het door jou behaalde diploma geldig is, en of jij mag lesgeven in Nederland kun je nakijken op de website van de Rijksoverheid en het Nuffic. 

Wij bieden diverse opleidingen aan in samenwerking met verschillende scholen. Neem een kijkje op www.quriuz.nl voor ons jaarprogramma.

Quriuz, onze huisacademie, leidt jaarlijks zo’n 350 leraren in opleiding op voor een baan in het onderwijs. Kijk voor meer informatie over stages op de website van Quriuz. Je kunt ook contact opnemen met een van de collega's van Quriuz op telefoonnummer: 026 320 8883

Pas jij bij Quadraam? Doe de test!

Naar de test