|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 1e graad, 0,6-0,7 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Wiskunde 1e graad, 0,6-0,7 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste docent wiskunde?  Wil jij graag lesgeven aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw van ons Gymnasium? Wil jij samen met je collega’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder.
 
WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken een eerstegraads docent. Wij hebben ruimte voor iemand die in opleiding is of die recent de eerstegraads opleiding heeft afgerond. 
Onze nieuwe collega staat open voor ontwikkeling van onderwijs waarin het leerproces steeds meer centraal komt te staan. o.a. door meer formatief te gaan werken. We willen leerlingen meer ruimte bieden voor hun persoonlijke ontwikkeling, zowel in tempo, niveau als inhoud, waarbij onze leerlingen uiteraard wel moeten voldoen aan minimum eisen.
We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en ze krijgen volop de ruimte om te excelleren. De nieuwe collega vindt het een uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer moeite hebben met leren.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Let op: Onze school heeft een vacature voor +/- 0,6 FTE. Onze collega's van het Beekdal Lyceum hebben een vacature wiskunde van ± 0,4 FTE. Werken op 1 van onze scholen, of een combinatie van beide zodat je 1,0 FTE kunt gaan werken is zeker bespreekbaar. Heb je interesse in een combinatie? Geef dit dan aan bij de screeningsvraag.
 
Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 950 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en stimuleert zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken in samenwerking met je collega’s op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!
 
WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6- 0,7 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,-- en maximaal € 4.186,--  per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Leerlingen kunnen onderwijs volgen in de Q-Highschool, waarin onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Wil je voor 0,6-0,7 FTE bij ons werken? Of deze baan combineren met de vacature bij het Beekdal Lyceum? Alles is bespreekbaar.

Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid wiskunde. Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team?  Verras ons met jouw sollicitatie voor 09 mei 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 18 mei 2020 (of eerder indien mogelijk). 

Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl/ Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Mirjam Stuiver, rector. Mirjam is te bereiken per mail m.stuiver@gymnasiumarnhem.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'