|

Vacature niet meer actief

Assistent controller bij Quadraam

De uitdaging
De financiële administratie is inmiddels bekend terrein. Je bent toe aan grotere ‘hersenkrakers’. Financial controller is jouw toekomstbeeld, maar dat is nog een brug te ver. Herkenbaar? Dan is deze functie precies wat je zoekt! Het betreft een veelzijdig functie waarin je enerzijds bent aangehaakt bij de controllers en anderzijds senior medewerker bent binnen de financiële administratie. Je krijgt in eerste instantie een coördinerende rol, je draagt verantwoordelijkheid voor diverse processen en projecten. Dankzij jouw helikopterview verloopt alles volgens plan en worden deadlines gehaald. Wij zoeken een professional die snel kan (bij) schakelen, intelligent is, een groot analytisch vermogen heeft en sociaal sensitief is. Er ontgaat jou niets!

En dit alles binnen een omgeving waar ruimte is voor talent. Waar je de mogelijkheid krijgt jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. En niet te vergeten, je krijgt tijd en ruimte om letterlijk je horizon te verbreden: 11 weken vakantie!

De organisatie
Quadraam biedt onderwijs op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Leerlingen kunnen er terecht voor alle onderwijsniveaus. Iedere school heeft daarnaast haar eigen profiel: van (top)sport tot creatief, van Montessori- tot praktijkonderwijs, van technasium tot tweetalig.

Als assistent controller maak je onderdeel uit van de centrale backoffice (HRM, ICT en financiën), welke onderdeel is van de bedrijfsvoeringstak op het Centraal Bureau van Quadraam (CBQ).
Je werkt vanuit processen en rollen en geeft op deze moderne wijze invulling aan deze onderdelen. De sfeer op de afdeling is informeel en laagdrempelig. De mentaliteit is gedreven en ambitieus. De afdeling  is vooruitstrevend, gericht op samenwerken en heeft eigenaarschap en taakvolwassenheid hoog in het vaandel staan. Op deze afdeling verveel je je nooit, want de enige constante is verandering. 

De functie
Als assistent controller maak je onderdeel uit van het team financiële administratie binnen de centrale backoffice. Echter, jouw takenpakket en verantwoordelijkheden zijn veel breder. Je werkt intensief samen met de andere twee assistent controllers. Je krijgt de coördinatie over diverse grote projecten/processen en haalt op de juiste plekken in de organisatie de informatie op. Een voorbeeld hiervan is het voeren van project control voor een groot subsidie project. Hierbij zijn ook externe partijen betrokken. Tevens coördineer jij andere belangrijke taken. Denk bijvoorbeeld aan de jaarrekening, jij zorgt er voor dat alle stukken op tijd worden aangeleverd en dat vragen n.a.v. een accountantscontrole worden opgepakt. Je zoekt daarin de sparring met je team, manager backoffice, directeur bedrijfsvoering en business- en concerncontrol.

Het is een unieke functie die eigenlijk niet te ‘vangen’ is in een vacature tekst. Dit zegt ook iets over de persoon die wij zoeken. Je bent in staat om zelf werk te organiseren, het einddoel is helder maar de weg er naar toe weet jij zelf te vinden. In deze functie opereer je deels uitvoerend en deels coördinerend. Je kunt verantwoordelijkheden aan en durft kritisch te zijn. "Don’t take it for granted", herkenbaar?

Een greep uit het takenpakket:
 • Het opstellen van rapportages.
 • Initiële analyses verzorgen (voorbereidende analyses voor o.a. finance- en businesscontrol)
 • Coördineren en uitvoeren project control t.b.v. een groot subsidie project.
 • Opstellen jaarrekening (een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de assistent controllers).
 • Coördinatie jaarrekeningtraject (bewaken dat informatie juist, tijdig en volledig is).
 • Uitpluizen van wettelijke regelingen en richtlijnen en die vertalen naar een praktische werkwijze.
 • Ondersteuning bij het opstellen van business cases.
 • Ondersteuning bij beleidsontwikkeling.
 • Uitvoerende taken binnen het team FA (o.a. memoriaalboekingen, mutaties doorvoeren, bijspringen op subadministraties indien nodig)
 • Af en toe meedraaien in Servicedesk (1 team 1 taak)
 • Direct en intensief samenwerken met collega's van HR en IT in een verandertraject
 • Afdeling overstijgend deelnemen aan overleggen en projecten
Voor wie
Wij zoeken een professional met een sterke persoonlijkheid. Iemand die bewust is van zijn eigen talenten en competenties. Je treedt gemakkelijk op de voorgrond maar kan ook goed een stap terug doen als de situatie er om vraagt, je voelt dit van nature aan. Tevens ben je besluitvaardig en toekomstgericht!

Verder over jou:
 • Jij bent sociaal en sensitief;
 • Je gaat gestructureerd en planmatig te werk;
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen met oog voor het gewenste resultaat;
 • Jij bent enigszins ongeduldig, je bent ondernemend en denkt in kansen;
 • Je bent analytisch sterk en in staat te reflecteren op je eigen handelen;
 • Je hebt minimaal 3 – 5 jaar werkerving in een financiële functie;
 • Je beschikt over een hbo opleiding op financieel/economisch/bedrijfskundig gebied.

Voorwaarden
We bieden een uitdagende functie binnen een sterk veranderende afdeling. Wij beseffen ons dat er veel gevraagd wordt van een professional maar Quadraam biedt ook veel. Je ontvangt een goed salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 11 weken vakantie). De functie is ingedeeld in FWG 9 (min. € 2522,- max. € 3811,-), de cao VO is van toepassing. Je ontvangt tevens een eindejaarsuitkering. Het betreft een fulltime functie.

Meer informatie
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is Maudy Hellendoorn, 06-45302018. Interesse? Neem gerust contact op of mail je cv naar: maudy.hellendoorn@talentincontrol.nl.


 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'