|

Vacature niet meer actief

Opleidingsdirecteur Candea college vmbo, 0,8 FTE (regulier)

VACATURE OPLEIDINGSDIRECTEUR CANDEA COLLEGE VMBO BB/BK, 0,8 FTE
Ben jij onze nieuwe doortastende opleidingsdirecteur met een groot hart & passie voor onze vmbo-leerlingen? Wil jij samen met docenten en leerlingen onze ambities verder vormgeven? Ben jij ‘door de wol geverfd’ én weet je er voor te zorgen dat ontwikkelingen en veranderingen breed gedragen worden? Ga dan aan de slag op het Candea College in Duiven!

DE FUNCTIE
Onze school doet het goed. Toch ligt er ook een stevige opdracht en zijn wij op zoek naar een opleidingsdirecteur die een flinke uitdaging niet uit de weg gaat. Als directeur vmbo-BK geef je leiding aan ca. 50 collega’s. Je bent integraal verantwoordelijk voor onderwijs, personeel en financiën in de opleiding. Ook sta je voor de samenwerking met de mavo-opleiding, die op dezelfde locatie is gehuisvest, en met onze HV-locatie. Je bent een people manager en snapt als geen ander wat onze vmbo leerlingen, maar ook docenten nodig hebben. Hierin ben jij een uitstekende verbinder, maar ga je een goed gesprek zeker niet uit de weg. Je realiseert je ook welke belangen er op schoolniveau spelen.

Als directeur heb je een belangrijke rol in ons managementteam. Wat ons kenmerkt? Wij zijn zeer ambitieus en betrokken! Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan elkaar. Dat houdt ons scherp. We dagen elkaar uit, zijn eigenwijs en denken graag out of-the-box. Altijd op zoek naar oplossingen om ons onderwijs nog beter te maken.

Wie ben jij?
Onze nieuwe opleidingsdirecteur snapt de eigenheid van het onderwijs BK en heeft daar een heldere visie op.
 • Je bent energiek en daadkrachtig;
 • Je stuurt aan op basis van verbinding, integriteit, samenwerking, visie en vertrouwen;
 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over natuurlijke autoriteit;
 • Je bent een ambitieuze en coachend leider (met minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie) en wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
 • Je kunt gefocust, planmatig en strategisch denken en werken. Je ziet de grote lijnen;
 • Jij hebt hoge verwachtingen en kunt jouw collega’s op een positieve manier prikkelen en uitdagen;
 • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en staat open voor feedback;
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt samenwerking binnen Candea en Quadraam op. Ook geef je het goede voorbeeld;
 • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het vmbo onderwijs van de toekomst en geeft invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van Quadraam;
 • Je hebt een WO werk- en denkniveau.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Candea College, locatie Eltensestraat in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO-VO.
 • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 0,8 FTE (een grotere aanstelling is bespreekbaar). Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan je contract na 1 jaar worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 4.335,- en maximaal € 6.178,- (schaal 13 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Je bent vrij in de schoolvakanties (regio zuid), m.u.v. de eerste en laatste week van de zomervakantie.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
 • Een Microsoft Surface en mobiele telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor alle niveaus. Van vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Ook zijn wij een academische opleidingsschool en spelen wij een belangrijke maatschappelijke rol in Duiven en omgeving.  Op het Candea College is veel ruimte voor vernieuwende ideeën en eigen initiatieven. Wij zijn een zeer gezonde school en werken nauw samen met andere scholen en Quadraam.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 1 juni 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via www.werkenbijquadraam.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek.  Heb je vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter van de centrale directie, Léon Lucas. Léon is te bereiken via per 06-20344806 mail: l.lucas@candea.nl.

Een (ontwikkel) assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'