|

Open sollicitatie

Welkom bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep met 14 middelbare scholen in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe.


Heb je interesse om te werken bij Quadraam, of een van haar scholen? Dan kun je hier jouw open sollicitatie indienen. We zullen jouw CV bewaren in onze portefeuille. Wanneer we een mogelijke interessante vacature hebben, zullen we je hiervoor benaderen.

Solliciteren zonder geboortedatum juichen wij toe!
Leeftijd vinden wij niet belangrijk, wat je komt brengen, daar gaat het om. Daarom vragen wij bij het solliciteren nooit om jouw leeftijd en hoef je deze ook niet toe te voegen aan je CV (mag uiteraard wel).

Carrière Centrum van Quadraam
Sta je bij ons ingeschreven, dan kun je altijd inloggen op het carrière centrum en jouw persoonlijke gegevens bijwerken. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven en bij welke scholen je wilt werken.

Volg ons online
Je kan ook altijd een JobAlert aanmaken via www.werkenbijquadraam.nl zodat je altijd op de hoogte blijft van de voor jou interessante vacatures! Volg ons ook op LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter.

Solliciteer nu!
Deadline
donderdag 31 maart 2022
Contactpersoon
Quadraam Vacature
School
CBQ Quadraam
Functie
Open vacature
Soort onderwijs
Centraal Bureau Quadraam
Opleidingsniveau
1e of 2e graads
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 0,6 FTE, 0,7 FTE, 0,5 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Stichting Quadraam Saturnus, 5, 6922 LX, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!