|

Vacature niet meer actief

ICT Expert, 0,8- 1,0 FTE (regulier)

VACATURE ICT EXPERT, 0,8-1,0 FTE
Stel jij jezelf dagelijks de vraag ‘hoe kan het beter’? Welke oplossingen kan ik bieden? Ben jij graag de verbindende schakel tussen onderwijs, ondersteuning en ICT? Ben je ambitieus en wil je graag leren en ontwikkelen? Versterk dan ons team met jouw ICT kennis en pro-actieve houding!

Wie ben jij?
Jij bent een nieuwsgierige en leergierige ICT’er met een brede interesse! Van nature ben je ondernemend en houd je van verandering. Een probleem is voor jou een kans tot verbetering! Sterker nog, je signaleert problemen voordat ze er zijn en komt met goede initiatieven. Je werkt verschillende oplossingsrichtingen uit en bespreekt ze met belanghebbenden om de beste oplossing te gaan implementeren. Natuurlijk heb je daarbij rekening gehouden met alle externe ontwikkelingen en innovaties. Problem management is jouw tweede natuur.

Je werkt voor alle scholen van Quadraam en komt op veel verschillende locaties. Super interessant, want dat betekent ook dat jij hele verschillende uitdagingen op je bordje krijgt. Van operationele technische kwesties ten aanzien van Microsoft Azure , de ICT-infrastructuur, EM+S, Intune en Windows 10. Tot het meedenken in de optimalisatie van bedrijfsvoering processen, systeemimplementaties en innovaties. Vanuit een kritische en proactieve houding denk je gevraagd en ongevraagd mee. Je bent flexibel, voelt je sterk verantwoordelijk, kunt goed schakelen en prioriteiten stellen.

Je bent een spin in het web van het ICT domein en in die rol voel jij je thuis. Een rol die bovendien een beroep doet op jouw creativiteit en analytisch denkvermogen! Je bent je bewust wat jouw werk voor invloed heeft op de rest van de organisatie en stelt graag goede vragen. Jij bent in staat vraagstukken goed te doorgronden en de juiste mensen en partijen aan te haken om tot een passende oplossing te komen. Je verdiept je graag in de ‘gebruiker’. Dat zijn onze leerlingen en collega’s. Je vindt het leuk om nieuwe taken op te pakken, kort cyclisch te werken in een snel en continue veranderende omgeving!

Kortom, jij herkent je in de volgende woorden: ambitieus, leergierig, pro-actief, zelfstandig, communicatief vaardig, niet bang om fouten te maken, flexibel en dol op continue verandering!

Wat zijn je werkzaamheden?
Dat bepaal jijzelf, want dat kan iedere dag anders zijn! Je ben in verbinding met collega’s van de backoffice, IT-adviseurs, ICT-ondersteuners op de scholen, je manager, maar uiteindelijk alle collega’s van Quadraam. Je snapt zelf wat de prioriteiten zijn en hoe je samen met je collega’s de organisatie het beste ondersteunt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als ICT Expert maak je onderdeel uit van de centrale backoffice, welke onderdeel is van de bedrijfsvoeringstak op het Centraal Bureau van Quadraam (CBQ). Je werkt in een betrokken en enthousiast team vanuit je eigen ICT-specialisme. Wat jij al kunt en weet maken we nog beter en wat je nog niet weet vul je aan door het inzetten van opleiding of coaching via Quriuz, onze huisacademie. We bieden jou de mogelijkheid tot maximale ontplooiing waaronder ook de kans door te groeien tot ICT-adviseur.

Wij bieden jou per 1 augustus 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Heb je nu een vast contract elders? Dan is starten met een vast contract bespreekbaar.
 • Je kunt aan de slag voor 0,8- 1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken is zeker mogelijk.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.592,- en maximaal € 3.916,- (schaal 9 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Veel vrije dagen! (conform cao vo).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer en € 0,28 voor de kilometers tussen Quadraam en de scholen.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Doorgroeimogelijkheden tot strategisch ICT adviseur
OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een HBO opleiding in de richting van ICT. Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring en wilt jezelf graag ontwikkelen. Sterker nog, je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien tot adviseur. Je bent bereid om veel te reizen tussen onze verschillende scholen en het centraal bureau.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 19 juni 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 24- 30 juni 2020.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Willeke Wallet, manager backoffice. Willeke is te bereiken per mail w.wallet@quadraam.nl of 026 – 320 88 00.

Let op: alleen sollicitaties via de ‘Werken bij’ website van Quadraam nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

IT team (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'