|

Vacature niet meer actief

Assistent Roostermaker, 0,7 FTE, Lyceum Elst en Het Westeraam (Campus Elst) (regulier)

Assistent Roostermaker, 0,7 FTE, Lyceum Elst & Het Westeraam (regulier)
Ben jij een echte puzzelaar en vind jij het een sport om de béste roosters voor onze scholen op te stellen? Kun jij goed prioriteiten stellen, werk je zeer nauwkeurig en accuraat en kun je genieten van een goed resultaat? Ga aan de slag als assistent roostermaker op onze Campus in Elst!

WAT GA JE DOEN?
Jij kan als geen ander analyseren, verbinden en puzzelen. Net zolang tot je de beste oplossing hebt. Je maakt dagroosters, toetsweekrooster en overig voorkomende roosters voor onze beide scholen. Je stelt analyses op over bijvoorbeeld lesuitval en maakt prognoses. Ook doe je voorbereidende werkzaamheden voor het hoofdrooster. Je vervangt de hoofdroostermaker als deze korte tijd afwezig mocht zijn.

Je bent een vroege vogel! In verband met de dagroosters is het belangrijk om vroeg, om 7.00 uur, te kunnen starten. Dat kan uiteraard vanuit huis. Je werkt iedere dag, maar kunt, omdat je vroeg begint, begin van de middag stoppen.  Jij herkent je in de woorden: leergierig, gestructureerd, analytisch, flexibel, snel schakelen, stressbestendig, creatief en zelfstandig.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?
‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed! Lizzy Bos
Schoolopleider Lyceum Elst, Sectievoorzitter, Onderwijsontwikkeling en Docent biologie

‘De betrokkenheid, openheid en flexibiliteit van mijn collega’s, dat maakt mij trots!’ Carin Witjes, docent verzorging op Het Westeraam

OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels ca.930 leerlingen. Het Westeraam is met meer dan 500 leerlingen een groeiende VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Beide scholen staan op de Campus Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze beide scholen kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een vast contract zeker mogelijk! Je kunt aan de slag voor 0,7 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en deels thuiswerken is zeker mogelijk.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7 minimaal € 2.045,- bruto per maand en maximaal € 3.068, - bruto per maand.
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Veel vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen is het met name van belang dat je zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatieve oplossingen kunt bedenken. Je werkt graag en goed onder druk. Je bent in staat belangen goed af te wegen en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Goed en duidelijk communiceren met belanghebbenden gaat je makkelijk af. Ook kun je indien nodig tijdelijk onze roostermaker vervangen. Je leert graag en bent eventueel bereid een opleiding tot roostermaker te volgen. Voor deze functie vragen wij MBO/HBO werk- en denkniveau. Een specifieke opleiding vragen wij niet. Wel vragen we kennis van Excel en is ervaring met Zermelo en Magister zeker een pre!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 17 juni 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 24 juni 2020.

Meer informatie over Quadraam, Lyceum Elst en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.lyceumelst.nl en www.hetwesteraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan Maarten de Wit, rector of Wilma Arnts, managementassistente. Beide zijn te bereiken via telefoonnummer 0481- 362920 of per mail: w.arnts@lyceumelst.nl.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'