|

Vacature niet meer actief

Docent Schilderen, 0,4 - 0,5 FTE (regulier)

Docent Schilderen, 0,4 – 0,5 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste docent schilderen en wil jij jouw liefde voor het schildersvak overdragen aan onze leerlingen? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Weet jij als geen ander verbinding te maken en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag bij Symbion, de praktijkschool in Didam!

WAT GA JE DOEN?
Lessen schilderen verzorgen! Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Tijdens de les zorg je ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden en je begeleidt de leerlingen voor op een succesvol examen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Ook weet je een duurzame relatie op de bouwen met schildersbedrijven in de regio.

Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, coachen, flexibel en samenwerken.

WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
‘Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 augustus 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Didam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4 – 0,5 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voor volgende schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Heb je een onderwijsbevoegdheid? Dan betekent dit dat je wordt ingeschaald in schaal LB, met minimaal € 2.822,- bruto per maand en maximaal € 4.301,- bruto per maand. Indien je geen onderwijsbevoegdheid hebt, dan wordt je ingeschaald als Instructeur (schaal 8 of schaal 9).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden, zoals bijvoorbeeld wiskunde D.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Een collega die graag de mouwen opstroopt en aan de slag gaat met verf en kwast. Schuren, afplakken en schilderen zijn geen probleem voor jou! Sterker nog, dit vind je juist leuk om te doen! Hiernaast ben je technisch onderlegd zodat je kunt ondersteunen bij hout en metaal. Wat wij verder van je vragen is een prettige werkhouding. Iemand die het heerlijk vindt om met onze leerlingen samen te werken en affiniteit met hen heeft. Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat de kinderen graag bij je komen. Ook ben je een fijne collega voor het team. Heb je gevoel voor humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor. Een onderwijsbevoegdheid is een pré, evenals de nodige jaren ervaring als schilder.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 24 juni 2020 aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan alleen via www.werkenbijquadraam.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatieleider, Sjoerd Bloemberg. Sjoerd is bereikbaar op 0316 - 583 880 of per e-mail: s.bloemberg@symbion-vo.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 29 juni.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Symbion team

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'