|

Vacature niet meer actief

Applicatiebeheerder / administratief medewerker, 0,7 FTE

Applicatiebeheerder / administratief medewerker, 0,7 FTE
Ben jij een accurate, zelfstandig werkende applicatiebeheerder? Zorg jij graag dat de zaken goed geregeld zijn en krijg jij energie van een werkomgeving waarin altijd leven in de brouwerij is?? Dan zoekt het Montessori College in Arnhem jou!

WAT GA JE DOEN?
Als applicatiebeheerder maak je het mogelijk dat gebruikers (collega’s, leerlingen, ouders) zonder problemen aan de slag kunnen met Magister. Je draagt onder andere zorg voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen op verzoek van de schoolleiding. Ook regel je het overzetten van relevante gegevens naar de start van het nieuwe schooljaar en het bouwen van rapportages behoort eveneens tot je taken. Je zorgt, in overleg, voor het regelen van autorisaties in Magister. Verder verricht je werkzaamheden t.b.v. de examenadministratie. Je werkt nauw samen met de examensecretarissen om de afhandeling van exameninformatie (cijfers schoolexamen, invoeren pta’s) tot in de puntjes te regelen. Verder draai je je hand niet om voor de jaarlijkse bekostigingscontrole en zorg je samen met je collega dat de administratieve werkzaamheden goed en nauwkeurig uitgevoerd worden, bijvoorbeeld het verwerken van facturen in Basware.

WAAROM WERK IK OP HET MONTESSORI COLLEGE ARNHEM?
Ik mag hier, meer dan op andere scholen, initiatief nemen in mijn werkzaamheden, passend binnen de gestelde kaders. Net als voor onze leerlingen: vrijheid in gebondenheid!’’
“Voor mij is het samenwerken in dit team, op een gezellige en warme school een groot pluspunt”
“Een school met enthousiasme en ambitie: ‘samen iedere dag een beetje beter!"

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Wij staan open voor feedback en verwachten dat jij ons die geeft. Uiteraard geven collega’s jou ook feedback. Begeleiding vinden wij eveneens belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 september a.s. een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de Cao voor het Voortgezet Onderwijs (CAO VO).
  • Je gaat aan de slag voor 0,7 FTE en ontvangt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatie ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6 of 7 cao-vo. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,- en maximaal € 3.068,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc. 
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent proactief en zelfstandig! Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en uiteraard ben je ICT-vaardig. Je hebt ervaring met elektronische leeromgevingen  Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding minimaal MBO-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring als administratief medewerker en applicatiebeheerder, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Wat echt een vereiste is, is dat je ervaring hebt met Magister en/of andere schoolapplicaties/ administratiesystemen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 15 juni aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt solliciteren via www.werkenbijquadraam.nl. Sollicitaties via andere kanalen nemen wij niet in behandeling.
Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met onze directeur Sander Luttje. Sander is bereikbaar per mail: montessori@montessoriarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek in de periode tussen 17 en 24 juni aanstaande. Er wordt nog bekeken of dit sollicitatiegesprek digitaal via Microsoft Teams of op onze school wordt gehouden, uiteraard conform RIVM-richtlijnen.  

MEER WETEN?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori team algemeen

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'