|

Vacature niet meer actief

Leidinggevende administratie/ Officemanager Campus Elst (Lyceum Elst en Het Westeraam) 0,8 - 1,0 FTE (regulier)

Leidinggevende administratie/ officemanager, 0,8- 1,0 FTE, Lyceum Elst & Het Westeraam (regulier)
Ben jij een energieke en ondernemende administratief medewerker die ook leiding kan geven en die graag deze nieuwe functie komt vormgeven? Ben jij toegankelijk, duidelijk en werk jij graag samen met een team? Ben jij administratief zeer goed onderlegd en sta jij graag in contact met de ouders van onze leerlingen? Ga aan de slag als leidinggevende administratie/ officemanager op onze Campus in Elst!

WAT GA JE DOEN?
Meewerken op de administratie en leiding geven! Je werkt op de leerling administratie van onze Campus (Lyceum Elst en Het Westeraam). Als leidinggevende, maar bovenal meewerkend voorman/vrouw (75% meewerken en 25% leidinggeven), zorg jij ervoor dat de gehele administratie (zoals verwerken leerling gegevens, cijfers, ondersteunen bij examenprocessen) foutloos en soepel verloopt. Ook onderhoud jij in voorkomende gevallen met plezier contact met ouders en bewaak jij een deel van de financiële administratie. Dat laatste gebeurt in nauwe samenwerking met de centrale financiële administratie van het bestuur, Quadraam in Duiven. Jouw team bestaat uit 6-8 collega’s van de administratie, telefonie en balie. Het is een nieuwe functie en je vindt het leuk die vorm te geven.

WIE BEN JIJ?
Je bent goed georganiseerd, accuraat en een kei in het voeren van een gedegen administratie;
Je bent ondernemend en enthousiast;
Je stuurt aan op basis van verbinding, samenwerking en vertrouwen;
Je wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
Je bent toegankelijk en duidelijk;
Je bevordert samenwerking en hebt goed oog voor de belangen van de individuen en onze organisatie;

Waarom werk ik op de Campus in Elst?
‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!  Lizzy Bos, Schoolopleider Lyceum Elst, Sectievoorzitter, Onderwijsontwikkeling en Docent biologie

‘De betrokkenheid, openheid en flexibiliteit van mijn collega’s, dat maakt mij trots!’ Carin Witjes, docent verzorging op Het Westeraam

OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 930 leerlingen. Het Westeraam is met meer dan 500 leerlingen een groeiende VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Beide scholen staan op de Campus Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze beide scholen kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Voor deze functie vragen wij MBO+/HBO werk- en denkniveau. Ervaring als leidinggevende en ervaring met administratieve processen is echt een vereiste. Heb je ervaring met Magister dan is dat zeker een pré.
De vacature is voor minimaal 0,8 FTE. Minder uren zijn geen optie.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 november 2020 (uiteraard in overleg en met een inwerkperiode in september en oktober) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Je kunt aan de slag voor minimaal 0,8 tot 1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8 minimaal € 2.294,- bruto per maand en maximaal € 3.467, - bruto per maand.
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 17 juni 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 24 juni 2020.

Meer informatie over Quadraam, Lyceum Elst en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.lyceumelst.nl en www.hetwesteraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan Maarten de Wit, rector of Wilma Arnts, managementassistente. Beide zijn te bereiken via telefoonnummer 0481- 362920 of per mail: w.arnts@lyceumelst.nl.

P.s. alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'