|

Vacature niet meer actief

Roostermaker, 0,7 FTE (regulier)

VACATURE ROOSTERMAKER OP HET MAARTEN VAN ROSSEM ARNHEM, 0,7 FTE (REGULIER)

Ben jij een echte puzzelaar en vind jij het een sport om de béste roosters voor onze school op te stellen? Kun jij goed prioriteiten stellen, werk je zeer nauwkeurig en accuraat en kun je genieten van een goed resultaat? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor je. Ga aan de slag als roostermaker op het Maarten van Rossem!

WAT GA JE DOEN?
We zoeken een schaap met vijf poten, of beter gezegd: een duizendpoot, die houdt van flinke puzzels! Jij kan als geen ander analyseren, verbinden en stoeien met roosters. Net zolang tot je de beste oplossing hebt. Jij faciliteert graag de basis van onze organisatie en ons onderwijs. Je begrijpt als geen ander hoe cruciaal jouw rol en werk is! Van het maken van het basisrooster, verwerken van dagelijkse roosterwijzigingen, het maken van het toets- en PTA-roosters. Je werkt nauw samen met de afdelingsleider die onderwijslogistiek in portefeuille heeft. We werken nu nog met schoolmaster/masterplan en hebben behoefte aan een volgende stap en daarbij horend programma. Hier wil jij graag een rol in spelen. Je bent iemand die graag werkt vanuit planning, logistiek en roosters en een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van onze school.
Jij herkent jezelf in de woorden: communicatief sterk, stressbestendig, helicopterview, flexibel, resultaatgericht, verantwoordelijk en zeer accuraat!
 
DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
Tijdens een van de stagebezoeken kwam ik een meisje tegen dat ooit vmbo-bb had gedaan op het Maarten van Rossem. Zij was net met een hbo-opleiding gestart. Dat vond ik een mooi moment; het pubermeisje van toen had zich ontwikkeld tot zelfbewuste vrouw, die wist wat ze wilde. Terwijl het ons op het Maarten van Rossem altijd moeite kostte om haar mee te krijgen. Uiteindelijk doe je het daar voor. Ruud Toepoel, docent Economie & ondernemen.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 400 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,7 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8.  Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.294,-- en maximaal € 3.467,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Mogelijkheden om na deze vervanging op andere scholen van Quadraam aan de slag te gaan!
 
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie goed te kunnen vervullen is het met name van belang dat je zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatieve oplossingen kunt bedenken. Je werkt graag en goed onder druk. Je bent in staat belangen goed af te wegen en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Goed en duidelijk communiceren met belanghebbenden gaat je makkelijk af. Voor deze functie vragen wij MBO+ en bij voorkeur ben je in bezit van een opleiding tot roostermaker. Kennis van Magister en Foleta is absoluut een pre!
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 25 juni 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week erna.

Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl  en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Rick Veijer, afdelingsleider. Rick is te bereiken via r.veijer@maartenvanrossem.nl en op 06-130 90 232.

P.s. alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'