|

Vacature niet meer actief

Coordinerend schoolopleider Pro-scholen (INTERNE VACATURE)

INTERNE VACATURE, coördinerend schoolopleider bij onze Praktijkscholen!

Ben jij een enthousiaste docent die graag aan de slag gaat als schoolopleider voor onze Praktijkscholen? Ben jij een ambassadeur die graag onze Pro-scholen op de kaart zet en verbindingen opzoekt? Heb jij interesse in het coördineren van werkplekleren in de school? Lijkt het jou leuk om de spil te zijn van onze opleidingsschool én het aanspreekpunt voor onze studenten en werkplekbegeleiders? Ga dan aan de slag als schoolopleider!

Wat ga je doen?
Als CSO coördineer jij alle activiteiten rondom werkplekleren in de school. Je stemt de werkwijze af met de andere scholen van Quadraam en de partner-leraren-opleidingen zoals de PABO’s, HU, HAN en RDA. Je bent de spil van de opleidingsschool en je zorgt ervoor dat de opleidingschool een duidelijke plaats heeft binnen de organisatie van Produs en Symbion. Je voert intakegesprekken met studenten, houdt de ontwikkelingen in de gaten en voert tussen-en eindevaluaties.

Als lid van het team van de OS maak je samen met de directeur van de Pro-scholen beleid op het gebied van opleiding en onderzoek en bewaak je de kwaliteit hiervan. Je werkt nauw samen met CSO’s van andere scholen en opleiders van de opleidingsinstituten en neemt deel aan de vaste overleggen met de coördinatoren van de opleidingsteams.

Waarom werk ik als schoolopleider?
‘Het is ontzettend leuk om studenten en werkplekbegeleiders aan elkaar te koppelen en te zien hoe hun band en samenwerking gedurende de stage steeds hechter wordt’. Simone Breemer, schoolopleider en docent

Wat is de Academische opleidingsschool?
De AOS is onderdeel van Quriuz. Quriuz is onderdeel van Quadraam, de Gelderse onderwijsgroep.
Binnen de academische opleidingsschool (AOS) werken lerarenopleidingen en onze scholen nauw samen om aankomend leraren voor te bereiden op de onderwijspraktijk. Elk jaar wordt een aantal studenten opgeleid tot docenten, begeleid door ervaren collega’s.

Wij bieden!
Als schoolopleider heb je de kans om aan de slag te gaan binnen het Praktijkonderwijs. In vergelijking met de andere scholen van Quadraam bieden wij een bijzondere vorm van onderwijs: praktijkgericht eindonderwijs voor een bijzonder leuke doelgroep. In de rol van opleidingscoördinator mag je bij alle onderdelen van ons onderwijsaanbod meekijken en heb je de gelegenheid om je horizon te verbreden. Dit is tevens verrijkend voor het werk op je eigen school. Je krijgt 100 taakuren om deze rol goed te kunnen vervullen.

Wie ben jij?
Je bent werkzaam als docent op een van de scholen van Quadraam en wilt heel graag een rol spelen in het opleiden en ontwikkelen van studenten op onze Pro-scholen!

Wat vragen wij verder?
Je werkt graag gestructureerd en planmatig en legt zaken graag goed en duidelijk vast.
Je bent in staat om vanuit een gedeelde visie opleiden in de school te coördineren, waarbij je mensen weet te verbinden aan de doelstellingen van de school op dit gebied.
Je bent in staat om vanuit een gedeelde visie vorm te geven aan de begeleiding van studenten en de professionalisering van begeleiders.
Je bent in staat om de kwaliteit van begeleiden en opleiden te monitoren en je stuurt op verbetering.
Je bent in staat om bij te dragen aan beleidsontwikkeling op schoolniveau en op Quadraamniveau.
Verder ben je – bij voorkeur- VELON geregistreerd en heb je de opleiding tot schoolopleider gevolgd.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Klik op de button 'solliciteer nu!' en verras ons met jouw sollicitatie voor 25 juni 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort daarna plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en onze Pro-scholen lees je op www.quadraam.nl en www.produs.nl en www.symbion.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Simone Breemer, schoolopleider Pro of Anja Geritz, directeur Produs & Symbion. Simone is bereikbaar via s.breemer@olympuscollege.nl.  Anja is bereikbaar via a.geritz@quadraam.nl.
Stuur je een mail? Vermeld dan in het onderwerpveld ‘vacature coördinerend schoolopleider’

Let op: Dit is een interne vacature. Alleen collega’s werkzaam bij Quadraam kunnen reageren. Andere reacties nemen wij niet in behandeling.
Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet via werkenbijquadraam.nl/ Solliciteer nu!

 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'