|

Vacature niet meer actief

Informatiemanager ICT, 1,0 FTE (regulier)

Informatiemanager ICT bij Quadraam, 1 FTE (regulier)

Versterk jij ons team met jouw advies en kritische blik? Ben jij een strategisch adviseur op het gebied van ICT én sparringpartner voor onze directies, scholen en collega adviseurs? En wil jij onze innovatieve onderwijs ambities mee vormgeven? Ga dan aan de slag bij Quadraam!

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?   
Vanuit informatiemanagement hebben wij een aantal belangrijke doelstellingen. Zo zorgen wij er dankzij de inzet van ICT er mede voor dat onderwijs continue wordt verbeterd, betaalbaar is en blijft. En toegankelijk is voor iedereen en bovenal ondersteunend voor onze leerlingen en scholen.
We spelen in op de behoeftes die er zijn. Onderwijsinnovaties, technologische toepassingen, digitalisering en educatieve technieken spelen hierin een belangrijke rol. Als informatiemanager begrijp je als geen ander het strategisch belang van deze toepassingen bij onderwijsinnovatie. Je begrijpt wat de impact is van jouw adviezen. Jouw oplossingen van vraagstukken kenmerken zich door klantgerichtheid en hoogwaardige kwaliteit. Samen met leidinggevenden en andere stakeholders van onze scholen onderzoek je welke vragen, behoeften en risico’s er zijn in het onderwijs, processen en informatiesystemen. Je vertaalt dit naar een gedragen (lange termijn) visie op informatievoorziening met een optimale inrichting en passende architectuur. Vanzelfsprekend let je daarbij op de gestelde informatiebeveiligingseisen (AVG). In samenwerking met scholen stel je een project-/implementatieplan op en ben je verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van dit plan.

Je bent een sparringpartner die een bijdrage levert aan complexe vraagstukken door het bieden en ontwikkelen van integrale oplossingen. Je maakt onderdeel uit van onze afdeling Informatiemanagement.
Als informatiemanager ICT ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. Om waardevolle impact te hebben is nauwe samenwerking met collega adviseurs van andere afdelingen (HRM, kwaliteitsmanagement, Business control en Communicatie) cruciaal.

WIE BEN JIJ?
Een informatiemanager bij Quadraam neemt initiatief en heeft overtuigingskracht. Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Je loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar de beslissingen worden genomen die jij met jouw expertise kunt beïnvloeden. Dat betekent dat jij dit aan ons kunt bieden:
 
 • Je bent kritisch en oplossingsgericht;
 • Je bent analytisch sterk en proactief;
 • Je denkt en werkt klantgericht en vanuit kansen;
 • Je werkt in grote mate zelfstandig;
 • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs van de toekomst en geeft invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van Quadraam;
 • Je trekt verantwoordelijkheid naar je toe en je hebt het vermogen om veranderingen te initiëren;
 • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren en hebt ervaring met het schrijven en opstellen van visie documenten, project- en informatieplannen;
 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau;
 • Je heb kennis en/of ervaring met informatiemanagement, bestuurlijke informatica en IT-architectuur en ervaring als project-/ implementatiemanager;
 • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
 • Heb je kennis en ervaring met PRINCE2, Scrum, Lean Six Sigma dan is dat zeker een pre;
 • Tot slot ben je in staat te reflecteren op je eigen handelen en sta je open voor feedback.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 september 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij het Centraal Bureau van de stichting Quadraam in Duiven. Een omgeving met veel vrijheid en mogelijkheden om een functie vorm te geven op basis van jouw competenties, kennis en kwaliteiten!
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Heb je nu een vast contract elders? Dan is starten met een vast contract zeker bespreekbaar;
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.724,- en maximaal € 5.699,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8%;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP;
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en/of Bol.com;
 • Flexibele werktijden in afstemming met collega's;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken

OVER ONS
Onder de stichting Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team op het Centraal Bureau? Verras ons met jouw sollicitatie voor 4 juli 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek in de periode 7-10 juli 2020.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Hans de Reus, directeur HRM. Te bereiken per mail h.dereus@quadraam.nl of 06-43872978.

KWALITEIT STAAT VOOROP
Solliciteren zonder geboortedatum juichen wij toe! Leeftijd vinden wij niet belangrijk, wat je komt brengen, daar gaat het om. Daarom vragen wij bij het solliciteren nooit om jouw leeftijd en hoef je deze ook niet toe te voegen aan je CV (mag uiteraard wel).

Let op: we nemen alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'