|

Vacature niet meer actief

Docent Zorg en Welzijn, ca. 0,45 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

VACATURE DOCENT ZORG EN WELZIJN VMBO 't VENSTER, ca. 0,45 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn? Ben jij breder inzetbaar en wil jij ook lessen huid-, haar en/of voetverzorging verzorgen? Wil jij graag lesgeven op onze school? Heb jij affiniteit met onze vmbo & mavo leerlingen? Ga dan aan de slag op ’t Venster in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Zorg en Welzijn geven (0,25 FTE) en huid-, haar en/of voetverzorging (0,2 FTE)! Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier. Je weet onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, stevige persoonlijkheid, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ’t Venster

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Vmbo ‘t Venster is met 430 leerlingen een school die volop in ontwikkeling is. Ieder dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook! In ons gebouw en op het Olympus College zitten onze Internationale Schakelklassen (ISK) en bieden we onderwijs voor nieuwkomers. Deze leerlingen stromen vaak door naar ons eigen vmbo. Een goede samenwerking is dus noodzakelijk en daar werken wij hard aan. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wat onze locatie kenmerkt?
Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? We leren onze leerlingen betrouwbaar te zijn in het nakomen van afspraken, de lat voor hun eigen ontwikkeling hoog te leggen én mee te werken aan een veilig leerwerkklimaat. Dit betekent dat wij als team zorgen dat we zelf betrouwbaar zijn, zorgen dat onze pedagogische en didactische aanpak vakbekwaam én breed gedragen is, om zo onze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent in bezit van een bevoegdheid Zorg en Welzijn, bij voorkeur aangevuld met huid-, haar en/of voetverzorging. Onze voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een combinatie van de uren.
En, ben jij -net als wij- verliefd op onze ISK en vmbo leerlingen, heb je flair en humor? Dan heb je zeker een streep voor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020  een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Arnhem Noord. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
  • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor ca. 0,45 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan je contract zeker verlengd worden!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 8 juli 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 10 juli 2020.

Meer informatie over Quadraam en ‘t Venster lees je op www.quadraam.nl en www.vmbo-venter.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Jan-Peter de Weijer, jp.weijer@vmbo-venster.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Werk je al op een van de scholen van Quadraam en wil je graag je uren uitbreiden bij ’t Venster? Ook dan vragen wij je te reageren.
En let op: er komt ook nog een vacature Zorg en Welzijn bij Candea College Duiven (1,0 FTE, reguliere uren). Interesse? Maak alvast je interesse kenbaar via vacature@quadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'