|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 2e graad op diverse VMBO scholen van Quadraam (vervanging)

Docent Nederlands 2e graad op diverse scholen van Quadraam (vervanging)
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Lijkt het je interessant om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.


WAT GA JE DOEN?
Nederlands geven! De komende tijd kunnen wij in ieder geval hulp gebruiken op het Maarten van Rossem en 't Venster tot onze collega's terug zijn. Mogelijk kun je ook nog aan de slag op een van onze andere scholen. Voor diverse scholen zoeken we tijdelijke collega's. Voor jou de manier om kennis te maken met diverse scholen van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep.
 
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel,enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of, bij sprake van een vervangingsdienstverband wegens ziekte, een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele docent Nederlands.
Bij voorkeur ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid of heb je deze bijna op zak. Een PABO opleiding gecombineerd met leservaring op het vmbo is ook een mogelijkheid.
Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden en dat je bedreven bent in werken met MS Teams. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Irene van Leersum, afdelingleider van het Maarten van Rossem of met Tanja Fricke, afdelingsleider op vmbo 't Venster.
Zij zijn bereikbaar per mail: i.vanleersum@maartenvanrossem.nl en t.fricke@vmbo-venster.nl.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op www.werkenbijquadraam.nl tot en met oktober 2020. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'