|

Vacature niet meer actief

Organisator bij de Q-Highschool (project Boost Yourself!)

De Q-highschool is op zoek naar enthousiaste organisator! 
Voor een spectaculair project dat medio september 2020 van start gaat, is de Q-highschool (onderdeel van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep) op zoek naar een organisator die op projectbasis deze rol wil vervullen!

Zogenaamde leerachterstand
De uitspraak: Leerlingen hebben een flinke leerachterstand opgelopen! is de laatste tijd vaak voorbijgekomen in nieuwsberichten. Er is in Corona-tijd inderdaad een enorm beroep gedaan op plannend vermogen, zelfstandigheid en het concentratievermogen van leerlingen. Binnen de Q-highschool geloven we echter niet in achterstanden. Wij geloven wel in een voorsprong nemen! Daarom willen we de leerlingen van Quadraamscholen een energieke boost geven door een avontuurlijk leertraject aan te bieden. Daarin staat de vraag centraal. Hoe pak jij (weer) de regie over jouw eigen leren en leven?

Regie (terug)pakken!
De Q-highschool heeft het initiatief genomen om in samenwerking met verschillende Quadraamscholen de leerlingen de mogelijkheid te geven, deel te nemen aan het avontuurlijke traject Boost Yourself!
Het Boosttraject is bedoeld voor leerlingen die (sinds de Coronatijd) hebben gemerkt/laten zien dat zij niet lekker verder kunnen met hun schoolcarriere om welke reden dan ook. Zij hebben drempels ervaren op gebieden als: focus en aandacht, planning en organisatie of zij hebben moeilijkheden ervaren in hun thuissituatie en/of in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Samen met leerlingen van verschillende leerniveaus en leeftijden maar wel met dezelfde leerbehoefte gaan deze leerlingen gedurende een intensief traject van acht weken (72 uur) de uitdaging aan om de regie over zichzelf en hun eigen leren (terug) te krijgen!

In de periode van september 2020 tot en met januari 2021 zullen ongeveer 100 leerlingen van acht verschillende scholen in acht tot tien groepen het Boosttraject doorlopen. Het Boosttraject zal in drie verschillende vormen worden uitgevoerd, met eigen accenten in de inhoud. Dit betekent dat verschillende experts een rol zullen krijgen en dat leerlingen in het juiste traject geplaatst moeten worden. Die 8 tot 10 trajecten organisatorisch succesvol laten verlopen, is de taak van de organisator. Het traject moet nog verder worden ontwikkeld. Je krijgt dus te maken met situaties die nog niet uitgewerkt zijn. Jij bent van nature dus erg ondernemend, flexibel en wat je niet weet zoek je uit. Jij gaat graag uitdagingen aan en houdt van avontuur!

Wie ben jij?
 • Je vindt het leuk om in korte tijd heel veel gedaan te krijgen
 • Je hebt ervaring met het maken van complexe en flexibele planningen
 • Je kunt voor elk probleem een oplossing bedenken
 • Je bezoekt en boekt locaties
 • Je regelt vervoer en catering
 • Je zorgt ervoor dat de juiste materialen en attributen beschikbaar zijn
 • Je maakt afspraken met experts over hun aanwezigheid bij bijeenkomsten
 • Je zorgt ervoor dat leerlingen, wegwijzer en coach weten wat van hen verwacht wordt
 • Je hebt een groot netwerk dat je in kunt zetten
 • Je legt graag contact met onbekenden
 • Je vindt het niet erg om je werktijd flexibel in te delen
Wij vragen
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar tijdens de gehele projectperiode
 • Je bent aanwezig bij belangrijke (start)momenten van ieder traject. Inzet in het weekend kan nodig zijn.
Opleidingsprofiel:
Je hebt een MBO- of HBO-opleiding gevolgd gericht op: hospitality of Event Management‎ of planning en event, HBO eventmanagement

Wij bieden jou!
Meewerken aan een traject van 14 september t/m 13 januari 2021 (72 uur). Zowel een tijdelijk dienstverband, detachering vanuit een ander dienstverband (bijv. vanuit een school) of inzet op factuurbasis is mogelijk. Het salaris of je uurtarief is afhankelijk van je ervaring en opleiding (schaal 8-10).

Heb je vragen, wil je wat overleggen of heb je toffe ideeen voor het project?
Ook al is het vakantie, je kunt gewoon contact zoeken! Stuur een Whatsappbericht naar 06 2271 6056 aan Ilse van den Hoven- Blokland (Content Marketeer & Public relations Q-highschool) om een belafspraak met haar te maken!

Solliciteren?
Ben je geinteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 18 augustus 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via www.werkenbijquadraam.nl! Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. In de week van 24 augustus 2020 ontvang je een reactie op jouw sollicitatie en hoor je van ons hoe de verdere procedure zal verlopen. Afhankelijk van de aanmelding van de leerlingen gaan de trajecten gefaseerd van start. Uitgangspunt is om het eerste traject vanaf 18 september te laten plaatsvinden.

Achtergrondinformatie: 

Het Boosttraject bestaat uit
 • Een kick-off van 12 uur (waarschijnlijk op vrijdagavond en zaterdag) gericht op het inzicht krijgen in de eigen leerbehoefte, het leren kennen van de groepsgenoten en het bepalen van een gezamenlijk einddoel
 • Zes avontuurlijke wekelijkse meetings in de namiddag van ongeveer 3 uur, waarin leerlingen werken aan hun eigen leerdoelen en het gezamenlijke einddoel. Ervaren, beleven en onderzoeken speelt hierin een grote rol.
 • Een eindmeeting waarin de leerlingen laten zien wat ze hebben bereikt.
 • Na het traject worden zij verder individueel begeleid binnen hun eigen school.
Het gehele traject vindt buiten schooltijd plaats en wordt begeleid door een coach en een wegwijzer. Er zijn drie soorten trajecten waaruit leerlingen (in overleg met hun ouders en begeleiders) kunnen kiezen:
-        Focus en aandacht
-        Planning en organisatie
-        Omgaan met mensen en mijn omgeving
 
Afhankelijk van de leerbehoefte zal het programma op details en inhoud verschillen. Bij het verder komen in of oplossen van de persoonlijke leervraag van de leerling, is de inzet van experts uit de buitenwereld noodzakelijk.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

HRM Q Highschool team (CBQ)

Saturnus 6922
Duiven Netherlands 3

Saturnus 6922 Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'