|

Vacature niet meer actief

Surveillant bij het Candea College, 0,6 FTE (vervanging)

Vacature surveillant op het Candea College Duiven, 0,6 FTE (vervanging)
Helaas is onze collega ziek en zoeken we een goede enthousiaste vervanger! Wil jij graag aan de slag als surveillant? Hou jij makkelijk het overzicht en ben je niet bang leerlingen aan te spreken? Lijkt het jou interessant om tijdelijk aan de slag te gaan bij het Candea College in Duiven? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
In jouw baan als surveillant houdt je van toezicht in het gebouw/schoolterrein. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het goed verlopen van pauze-surveillance. Je spreekt leerlingen aan op
(on-) gewenst gedrag en verricht ondersteunde facilitaire werkzaamheden. Dit doe je samen met de conciërge. Jullie werken nauw samen.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 14:30 uur.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.
Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.
Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd.
De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Candea College. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
  • Je krijgt een contract voor de duur van de vervanging voor 0,6 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 3 of schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal 1.794,00 euro en maximaal 2.532,00 euro per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze wordt direct naar rato per maand uitgekeerd.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor alle niveaus. Van vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Ook zijn wij een academische opleidingsschool en spelen wij een belangrijke maatschappelijke rol in Duiven en omgeving.
Op het Candea College is veel ruimte voor vernieuwende ideeën en eigen initiatieven. Wij zijn een zeer gezonde school en werken nauw samen met andere scholen en Quadraam.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO achtergrond. Daarnaast ben je pro-actief en zelfstandig. Om de taken goed uit te kunnen voeren ben je vriendelijk en communicatief sterk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze VMBO leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geinteresseerd? Dan ontvangen we graag z.s.m. (en voor 4 september) jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via de knop Solliciteer nu. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Rienk Legtenberg, hoofd facilitaire dienst. Rienk is te bereiken via 06-23590152 en via r.legtenberg@quadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Mochten we veel reacties ontvangen dan kan het zijn dat we de vacature eerder sluiten. Wacht dus niet lang met reageren.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'