|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent ISK, 0.7 FTE (regulier)

Onderwijsassistent ISK 0,7 FTE (tijdelijk)
Wij zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste onderwijsassistent die graag aan de slag gaat met onze ISK leerlingen in Arnhem. Meer weten? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Binnen onze ISK (Internationale Schakel Klassen) is geen dag hetzelfde. We zijn dan ook op zoek naar een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om het ISK-team te ondersteunen. Je wilt onze leerlingen echt iets meegeven. Wij zoeken een onderwijsassistent met een groot hart voor de doelgroep. In basis word je ingezet in de lessen en werk je in opdracht van de docent met kleine groepjes. Daarnaast is het opvangen van lessen, bij afwezigheid van een collega, een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Ook verzorg je diverse organisatorische werkzaamheden op de locatie.
Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, communicatief sterk, een aanpakker, gericht op samenwerken en gastvrij.

OVER ONS
De ISK is onderdeel van Quadraam en is gevestigd op locatie vmbo ’t Venster in Arnhem Noord. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Zo zorgen wij voor een goede start!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per direct (startdatum bij voorkeur zo snel mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een tijdelijk contract tot einde van het schooljaar voor 0,7 FTE, verdeeld over 4 tot 5 dagen.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.816,00 en maximaal € 2.659,00,-- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij de Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over minimaal MBO werk en denkniveau. Je hebt ervaring met het werken met jongeren én anderstaligen. Heb je ervaring met het opvangen van lessen en NT2 ervaring dan is dat zeker een pre!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 30 september 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 2 oktober 2020.

Meer informatie over Quadraam en vmbo ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/Onze-school/ISK. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sanne van der Veen, afdelingsleider. Sanne is te bereiken per mail s.vanderveen@isk-quadraam.nl.

LET OP: alleen sollicitaties die binnenkomen via onze website (www.werkenbijquadraam.nl) en de sollicitatiebutton nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'