|

Vacature niet meer actief

Remedial Teacher, 0,4 FTE (regulier)

Remedial Teacher, 0,4 FTE (regulier)
Ben jij een gedreven remedial teacher? Wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Ga dan aan de slag bij het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Daar waar het ons op school uiteindelijk om te doen is, goed onderwijs verzorgen. Op een plek waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, er vertrouwen is in de talenten die ze hebben, waar veel ruimte is voor maatwerk en levensecht leren de boventoon voert. Zodat leerlingen en medewerkers groeien en zich als een vis in het water voelen bij ons op school. Goed onderwijs betekent ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren. In verband met corona hebben leerlingen onderwijs gemist. Dit raakt de kwetsbare leerlingen het meest. Jij gaat de leerlingen extra begeleiden om hun achterstanden in te lopen. Je begeleidt en ondersteunt leerlingen in hun ondersteuningsvraag, individueel en in kleine groepen. Je voert dossieranalyse uit en stelt met de leerling een behandelplan op. Je hebt overleg met belanghebbenden en geeft voorlichting over leerproblematiek en aanpak in de klas. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren. De remedial teacher werkt nauw samen met de jongerencoach, orthopedagoog en ondersteuningscoördinator.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 400 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je krijgt een contract voor 0,4 FTE tot het einde van het schooljaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.592,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur op bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij geschoold als remedial teacher en heb je ervaring met onze vmbo-leerlingen. Werk je al voor een van de scholen van Quadraam en wil je graag tijdelijk extra werken en/of deze functie vervullen? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 9 oktober 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via www.werkenbijquadraam.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. De gesprekken vinden plaats in de week van 12 oktober.

Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim van de Belt, ondersteuningscoördinator. Kim is te bereiken via 026-3202860 en via k.vandebelt@maartenvanrossem.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test! Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'