|

Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding 1e graad, 0,8 FTE (vervanging)

Docent Lichamelijke Opvoeding 1e graad, 0,8 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste docent Lichamelijke Opvoeding? Wil jij graag lesgeven aan onze leerlingen van de onder- en bovenbouw? Wil jij samen met je collega’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder.
 
WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken een docent lichamelijke opvoeding die les wil geven aan onze de leerlingen van de onder- en bovenbouw, voor de duur van de vervanging. Als collega sta je open voor ontwikkeling van onderwijs, waarin het leerproces steeds meer centraal komt te staan. Wij bieden leerlingen ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling en differentiëren in tempo, niveau en inhoud. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en ze krijgen volop de ruimte om te excelleren. De nieuwe collega heeft er plezier in om onze leerlingen te motiveren voor het vak.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren, vakinhoudelijk sterk.

 Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt bij ons ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je krijgt bij ons ruimte om te leren.
 • Je geeft les aan nieuwsgierige, maar soms ook eigenwijze leerlingen.
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 950 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en stimuleert zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw taken in samenwerking met je collega’s op de beste manier vorm te geven.
 
WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 13 november (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging voor 0,8 FTE. De vervanging duurt in ieder geval tot en met februari 2021.
 • Het betreft een LB-functie, inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 2.822-- en maximaal € 4.301,--  per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze keren we direct naar rato maandelijks uit.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Leerlingen kunnen onderwijs volgen in de Q-Highschool, waarin onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid Lichamelijke Opvoeding.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 17 oktober 2020. Kies de vorm die bij jou past; een brief en/of een leuke videoboodschap met CV. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek, dat zal plaatsvinden op 29 oktober 2020 (vanaf 14:00 uur).

Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Donny Talsma, conrector. Donny is te bereiken per mail d.talsma@gymnasiumarnhem.nl.  Let op: alleen sollicitaties via WerkenbijQuadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'