|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker Lorentz Lyceum, 0,5 FTE (regulier)

Administratief medewerker Lorentz Lyceum, 0,5 FTE (regulier)
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Ben jij administratief zeer goed onderlegd? Ga dan aan de slag als administratief medewerker op het Lorentz Lyceum!

WAT GA JE DOEN?
Werkzaamheden zullen bestaan uit ondersteuning van de applicatiebeheerder/hoofd administratie, verwerken van financiële administratie, examenverwerking, invoeren en muteren van leerling gegevens, rapportages opstellen, brieven opstellen en versturen naar ouders en leerlingen. 

WIE BEN JIJ?
Je bent dynamisch en stressbestendig;
Je bent flexibel en breed inzetbaar;
Je hebt ervaring en affiniteit met financiële administratie.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)
“Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten.” Kevin Slothouwer (tto coördinator)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel les geven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen, waarbij in de onderbouw wordt gewerkt volgens het uitgangspunt van International Middle Year Curriculum.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een collega.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 december 2020 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Je gaat aan de slag voor 0,5 FTE. De aanstelling bestaat uit een reguliere aanstelling van 0,4 fte en een tijdelijke uitbreiding van 0,1 fte in verband met vervanging. De tijdelijke uitbreiding loopt tot einde van het schooljaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5 (minimaal € 1.861,- bruto per maand en maximaal € 2.695, - bruto per maand).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Voor deze functie vragen wij enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Heb je kennis van Magister en Schoolloket? Dan is dat zeker een pré. Wij zijn een internationaal georiënteerde school dus een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 20 oktober 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 26 oktober 2020.

Meer informatie over Quadraam en het Lorenz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl.  Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Willem Zwart, rector. Willem is te bereiken via 026- 320 2850 of per mail via w.zwart@lorentzlyceum.nl.

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'