|

Vacature niet meer actief

Docent scheikunde en NLT 1e graad, ca. 0,24 FTE (vervanging)

Vacature docent Scheikunde en NLT 1e graad, ca. 0,24 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste en bevlogen docent Scheikunde? Wil jij graag lesgeven op onze tweetalige school in Arnhem en nauw samenwerken met de internationale school in Arnhem? Wil jij graag actief meedenken over vernieuwingen en de invulling van IMYC? Lees dan verder.

WAT GA JE DOEN?
Lessen scheikunde & NLT geven aan onze havo en vwo leerlingen van de onder- en bovenbouw. Dit doe je op een inspirerende en motiverende wijze die specifiek past bij deze doelgroep! Het is jouw 2de natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je denkt graag mee over wat het Lorentz Lyceum nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)

“Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten.” Kevin Slothouwer (tto coördinator)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel les geven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn normaal gesproken leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen, waarbij in de onderbouw wordt gewerkt volgens het uitgangspunt van International Middle Year Curriculum. Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door onze sectie en een docentenbegeleider.

In september 2020 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe gebouw naast het NS station Schuytgraaf in Arnhem Zuid. Nieuwsgierig? Bekijk de filmpjes en foto's op ons Facebook account en LinkedIn.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 4 januari 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging van 0,24 FTE. De vervanging is tot de meivakantie en nog een klein deel van de uren tot de zomervakantie.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze keren we direct naar rato iedere maand uit.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een docent scheikunde/ NLT. Uiteraard ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid. Verder heb je lef, een duidelijke visie op het vak. Je beheerst de Engelse taal zeer goed.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 26 oktober 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden na de herfstvakantie. Door de omstandigheden zullen de gesprekken mogelijk niet face-to-face plaatsvinden maar via Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en het Lorentz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl. Contactpersoon voor deze vacature is Maartje Buijs (m.buijs@lorentzlyceum.nl) .
Solliciteren kan alleen via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HZ Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'