|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoordinator, 0,4 fte, ISK Quadraam

VACATURE ONDERSTEUNINGSCOORDINATOR, 0,4 FTE
Ben jij een stevige persoonlijkheid? En wil jij een belangrijke spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze nieuwkomersleerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en mentoren? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij ISK Quadraam in Arnhem wat voor jou is!

WAT GA JE DOEN?
Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met de mentoren zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet en hebt kennis van de sociale kaart in Arnhem. Je ontwikkelt beleid en bent sparringpartner van de leidinggevende van de ISK.
Je geeft proactief vorm aan onze ambities rondom de begeleiding van onze leerlingen. Ook ben je verantwoordelijk voor thema’s als verzuim, het pedagogisch klimaat en de ‘veilige landing’.

Je ben bekend met de doelgroep nieuwkomersleerlingen. Je vindt het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Ook ben je betrokken bij het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met het samenwerkingsverband.

WIE BEN JIJ?
Je houdt van uitdagingen, bent flexibel en beschikt over een flinke dosis enthousiasme. Gezien de doelgroep waar je mee werkt, is het van belang dat je de Engelse taal machtig bent en gedegen kennis hebt van cultuur sensitief werken. Jij herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, daadkracht, proactief, inspireren, motiveren, verantwoordelijkheid geven en nemen.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster.

OVER ONS
De internationale schakelklas van Quadraam (ISK Quadraam) is een school voor leerlingen van 12 tot 18 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. De ISK bereidt leerlingen voor op vervolgonderwijs in Nederland. De nadruk binnen het ISK-onderwijs ligt bij het zo snel mogelijk eigen maken van de Nederlandse taal. Ook wordt er een stevige basis gelegd om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse samenleving.

Kenmerkend voor de ISK is de hoge mate van onvoorspelbaarheid van de in- én uitstroom van leerlingen. De organisatie is zodanig ingericht dat leerlingen op ieder moment gedurende het schooljaar kunnen instromen. In een kort tijdsbestek van twee jaar wordt er steeds opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om recht te doen aan de individuele onderwijsbehoefte van een leerling. Deze kan per jaar en/of doelgroep verschillen.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 januari 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Een inwerktijd in januari door onze huidige ondersteuningscoördinator behoort tot de mogelijkheden.
  • Je krijgt een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid, behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het besluit hierover hangt samen met de instroom van nieuwe leerlingen.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.724 en maximaal € 5.012,- (schaal 11 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een diploma ondersteuningscoördinator, een master educational needs of gelijkwaardig. Evt. behoort orthopedagoog of HBO pedagogiek met ervaring in het onderwijs én begeleiding aan nieuwkomers tot de mogelijkheden.

Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze ISK-leerlingen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met nieuwkomersleerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 9 november 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden kort na 9 november 2020. Door de omstandigheden zullen de gesprekken mogelijk niet face-to-face plaatsvinden maar via Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/Onze-school/ISK Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sanne van der Veen, Afdelingsleider. Sanne is te bereiken per mail: s.vanderveen@isk-quadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'