|

Vacature niet meer actief

Programma-manager onderwijsontwikkeling Pro-scholen 0,2 FTE (INTERNE VACATURE)

INTERNE VACATURE, programma-manager onderwijsontwikkeling bij onze Praktijkscholen!
Ben jij een gedreven en enthousiaste collega die graag de verantwoordelijkheid krijgt om als LD-functionaris op een projectmatige wijze vorm te geven aan onderwijsontwikkeling? Ben jij een coach die onze senior docenten begeleid bij de uitvoering van hun taken op het gebied van onderwijsontwikkeling? Die graag ons MT en algemeen directeur adviseert over noodzakelijke vernieuwingen en ontwikkelingen in het onderwijsbeleid? Ga dan aan de slag als programma manager onderwijsontwikkeling!

Wat ga je doen?
Als programma-manager onderwijsontwikkeling ben jij de aanjager en innovator op het gebied van onderwijsontwikkelingen. Je start samen met het team ontwikkelingen op, inspireert, onderzoekt, probeert uit, evalueert en brengt successen door naar een volgende fase. Je legt hierover verantwoording af aan de algemeen directeur. Je bent de spil op het gebied van onderwijsontwikkeling en zorgt ervoor dat dit een duidelijke plaats heeft binnen de organisatie van Produs. Hierbij werk je nauw samen met de collega van  Symbion.  Waar nodig overleg en stem je af met onze collega scholen. Je organiseert en leidt veranderingen en ondersteunt de locatieleider. Je stuurt ons team van LC docenten aan op inhoud en proces en bewaakt de uitvoering van de opdrachten.

Wij bieden!
Als programma-manager heb jij de kans om aan de slag te gaan binnen het Praktijkonderwijs. In vergelijking met de andere scholen van Quadraam bieden wij een bijzondere vorm van onderwijs: praktijkgericht eindonderwijs voor een bijzonder leuke doelgroep. In deze rol speel jij een belangrijke rol en krijg jij de verantwoordelijkheid in het aanjagen van onderwijsontwikkelingen. Deze rol wordt ingeschaald in LD.

Wat vragen wij van jou?
Om deze rol succesvol te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
  • Je maakt makkelijk verbinding en bent een echte coach voor je collega’s;
  • Je motiveert en inspireert collega’s en zet hen in beweging;
  • Je begeleid LC docenten bij de voortgang en tijdige afronding van hun projecten.
  • Je  bent niet bang om dingen uit te proberen en fouten te maken;
  • Je kunt efficiënt omgaan met weerstand maar nog belangrijker, je weet dit te voorkomen;
  • Je denkt vooruit en overziet de gevolgen van de veranderprocessen;
  • Feedback geven en collega’s aanspreken ga je niet uit de weg;
  • Je signaleert en weet wat er speelt op de werkvloer. Je houdt goed overzicht en hebt een brede blik (helicopterview) 
Het is een pré wanneer je een managementopleiding of managementervaring hebt (op)gedaan en ervaring hebt in het werken met projectgroepen.

Laten we kennismaken!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Klik op de button 'solliciteer nu!' en verras ons met jouw sollicitatie voor 14 december 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort daarna plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en onze Pro-scholen lees je op www.quadraam.nl en www.produsarnhem.nl en www.symbion-vo.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Anja Geritz, directeur Produs & Symbion. Anja is bereikbaar via 06-13513671 of per mail: a.geritz@quadraam.nl. Stuur je een mail? Vermeld dan wel in het onderwerpveld ‘vacature programma manager onderwijsontwikkeling’.

Let op: Dit is een interne vacature. Alleen collega’s werkzaam bij Quadraam kunnen reageren. Andere reacties nemen wij niet in behandeling. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet via werkenbijquadraam.nl/ Solliciteer nu!
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'