|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 2e graad 0,8-1,0 fte

DOCENT WISKUNDE 2e GRAAD 0,8-1,0 FTE
Ben jij onze enthousiaste docent Wiskunde? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen Wiskunde en Rekenen geven aan met name de onderbouw! Ook heb je keuzewerktijd Wiskunde voor leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleidt hen en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden.Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt met het onderwijsteam bovenbouw en de sectie exact graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
·         ‘Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.’
·         ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
·         ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’


OVER ONS
Het Maarten van Rossem is volop in ontwikkeling. Ieder dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!
Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 400 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 
·         Een tijdelijk dienstverband van 0,8-1,0 fte tot einde van het schooljaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en is er genoeg formatieruimte? Dan kan je contract zeker verlengd worden!
·         Je inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
·         Vrij tijdens de schoolvakanties.
·         8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
·         Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
·         Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
·         Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
·         Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
·         Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent, met sterk pedagogische kwaliteiten! Je bent in bezit van een 2e graads bevoegheid of hebt deze binnenkort op zak. Heb jij een PABO achtergrond en aantoonbaar affiniteit met onze doelgroep, dan heb je zeker een streepje voor!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 13 december 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Irene van Leersum. Irene is te bereiken op 06-22549420 of per mail: i.vanleersum@maartenvanrossem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op donderdag 17 december aanstaande. 

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem team onderbouw

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'