|

Vacature niet meer actief

ICT vaardige administratief medewerker (applicatiebeheerder) 0,6-0,9 FTE (regulier)

ICT vaardige administratief medewerker (applicatiebeheerder) 0,6 tot 0,9 FTE (regulier)

Ben jij een accurate, zelfstandig werkende applicatiebeheerder? Zorg jij graag dat de zaken goed geregeld zijn en krijg jij energie van een werkomgeving waarin altijd leven in de brouwerij is? Dan zoekt het Candea College jou!
 
WAT GA JE DOEN? 
Als ICT vaardige administratief medewerker, oftewel applicatiebeheerder, maak je het mogelijk dat gebruikers (collega’s, leerlingen, ouders) zonder problemen aan de slag kunnen met het leerlingadministratiesysteem (LAS). Je draagt onder andere zorg voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen. Ook regel je het overzetten van relevante gegevens naar de start van het nieuwe schooljaar en het bouwen van rapportages behoort eveneens tot je taken. Je zorgt, in overleg, voor het regelen van autorisaties in het LAS. Verder verricht je werkzaamheden t.b.v. de examenadministratie. Je werkt nauw samen met de examensecretarissen om de afhandeling van exameninformatie (cijfers schoolexamen, invoeren pta’s) tot in de puntjes te regelen. Verder draai je je hand niet om voor de jaarlijkse bekostigingscontrole en zorg je samen met je collega dat de administratieve werkzaamheden goed en nauwkeurig uitgevoerd worden.
 
Waarom werk ik op het Candea College in Duiven?
 • ‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo en de mavo zijn gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden?  Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou per 1 februari 2021 of zo spoedig mogelijk daarna (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een contract tot einde schooljaar voor 0,6 tot 0,9 fte. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we ook daarna graag met je door!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Afhankelijk daarvan word je ingeschaald in schaal 6 of 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,00 en maximaal € 3.068,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Je bent proactief en zelfstandig! Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en uiteraard ben je ICT-vaardig. Je hebt ervaring met elektronische leeromgevingen  Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO4-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring als administratief medewerker en applicatiebeheerder, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Wat echt een vereiste is, is dat je ervaring hebt met een leerlingadministratiesysteem, bijvoorbeeld met Somtoday of Magister.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag vóór 4 januari 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsdirecteur, Wieteke Meessen. Wieteke is te bereiken via 0316-367800 of per mail: w.meessen@candea.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden kort na 4 januari en zal mogelijk via Teams plaatsvinden.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'