|

Vacature niet meer actief

Docent Duits 2e graad, 0,54 fte (vervanging)

DOCENT DUITS 2E GRAAD, 0,54 FTE (VERVANGING)
Ben jij een enthousiaste docent Duits die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Ben jij een kei in je vak en weet jij als geen ander te differentiëren? Begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Candea College, locatie Eltensestraat in Duiven.

WAT GA JE DOEN?
Lessen Duits verzorgen aan vmbo-klassen! Jij weet als geen ander contact te maken en vanuit de verbinding leerlingen te begeleiden en te motiveren. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier. Jij biedt volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is echt je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op aan. Je weet als docent onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
  • ‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
  • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
  • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnes in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!
Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 
·         Een dienstverband voor 0,54 fte voor de duur van de vervanging.
·         Je inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.  Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent  in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
·         Vrij tijdens de schoolvakanties.
·         8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
·         Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
·         Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
·         Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
·         Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
·         Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid of heb je deze binnenkort op zak. Uiteraard heb je affiniteit met onze doelgroep.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 8 januari 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. 
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur, Randy Schoop. Randy is te bereiken via 06-12388136 of per mail r.schoop@candea.nl.
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 14 januari 2021 via Microsoft Teams.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'