|

Vacature niet meer actief

Roostermaker, 0,5 FTE (regulier)

ROOSTERMAKER, 0.5 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiast en gedreven roostermaker en los je graag complexe problemen op? Wil jij je carrière vormgeven op onze tweetalige school in Arnhem en onze internationale school in Arnhem, Rivers? Lees dan verder!
 
WAT GA JE DOEN? 
Je maakt het basisrooster in Zermelo, past dit rooster gedurende het jaar aan en verwerkt een dag per week de dagelijkse roosterwijzigingen van onze beide scholen. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij als geen ander. Jij herkent jezelf in de woorden: daadkrachtig, pro-actief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch en oplossingsgericht. Je bent een prettige collega en werkt samen met je collega-roostermaker die o.a. het dagrooster en de proefwerk- en examenroosters verzorgt. Je werkt vanuit onze locatie op het Lorentz Lyceum te Arnhem, op loopafstand van de internationale school, Rivers.
Er is een mogelijkheid om in de toekomst je takenpakket uit te breiden met het formatiebeheer en advisering van de schoolleiding op het gebied van planning.
 
Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
‘Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is’.
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lesgeven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen, waarbij in de onderbouw wordt gewerkt volgens het uitgangspunt van International Middle Year Curriculum.
Rivers International School Arnhem is een onderdeel van het Lorentz Lyceum. Het is de internationale school voor onze regio. Op Rivers bieden wij het International Baccalaureate (IB) aan via het IB Middle Years Program en het IB Diploma Program. Een aantal collega’s geeft op beide scholen les.
Binnen Lorentz en Rivers werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 10 mei 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. In eerste instantie zal inschaling in schaal 8 plaatsvinden. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.294,- en maximaal € 3.467,-. Bij uitbreiding van de werkzaamheden is doorgroei mogelijk.
  • In principe vrij tijdens de schoolvakanties (vaak werk je wel een deel van de zomervakantie door om het rooster van het jaar daarop voor te bereiden).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com, etc. 
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s. Uiteraard stimuleren wij je ook om extern scholing te blijven volgen.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je vaardig bent in het maken van complexe roosters, je bent analytisch en oplossingsgericht. Gestructureerd, gedetailleerd en planmatig werken typeren je werkstijl. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Je bent stressbestendig, flexibel en een wisselende werkdruk gedurende het schooljaar is voor jou geen probleem. Voor deze functie vragen wij een HBO of MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als roostermaker en ben je bekend met Zermelo. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die tevens Engels spreken.
Herken je je hierin, dan komen we graag met je in gesprek voor een baan als roostermaker bij het Lorentz Lyceum en Rivers International School in Arnhem.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag vóór 23 januari aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kan via deze vacature solliciteren.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Willem Zwart, rector. Willem is te bereiken via 026 – 3202 850 of per mail: w.zwart@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast?
Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 25 januari.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'