|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoordinator, 0,8-1,0 FTE (regulier)

VACATURE ONDERSTEUNINGSCOORDINATOR, 0,8-1,0 FTE
Wij zijn op zoek naar een nieuwe ondersteuningscoordinator. Ben jij een stevige persoonlijkheid en een aanpakker? Wil jij een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Heb jij affiniteit met onze mavo, havo en vwo-leerlingen? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij het Olympus College in Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?
Je geeft leiding aan ons team van ondersteuningsprofessionals (leerlingbegeleiders, leerondersteuners, orthopedagoog en trajectbegeleiders). Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook adviseer jij de docententeams en het MT over jouw portefeuille. Gedurende de week zal je ook leerlingen begeleiden die bijvoorbeeld in onze trajectklas Intermezzo komen.
Daarnaast vind je het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Ook ben je betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingsverbanden. Je vergadert regelmatig met het ondersteuningsteam.

WIE BEN JIJ?
Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig, pro-actief werken en handelen geven jou veel energie! Je hebt oog voor de behoefte van leerlingen, ouders/opvoeders en collega’s. Je legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen. Je inspireert en motiveert jouw team.

OVER ONS
Onze slogan is: Het Olympus College: voor mensen met energie! We bieden eigentijds onderwijs dat aansluit op een samenleving die continue in beweging is. Letterlijk en figuurlijk. We bieden twee profielen aan: Creatief en Sport. Dit vraagt ook van onze medewerkers dat ze in beweging zijn en mee kunnen gaan in de veranderende wereld. De school heeft zo’n 1300 leerlingen en ongeveer 130 medewerkers zijn er werkzaam.  Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je ontvangt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid volgt na 1 jaar een vast dienstverband.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.724,00 en maximaal € 5.012,00 (schaal 11 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze keren we direct naar rato per maand uit.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een diploma ondersteuningscoordinator, master educational needs of gelijkwaardig. Evt. behoort orthopedagoog of HBO pedagogiek met ervaring in het onderwijs tot de mogelijkheden. Heb je orthopedagogiek of HBO pedagogiek afgerond en al gewerkt in de functie van interne begeleider of ondersteuningscoördinator? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren! Verder ben je flexibel en enthousiast en maak je makkelijk contact met leerlingen en collega’s.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 26 januari 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl. We bieden ook de mogelijkheid om een kort filmpje in te sturen. Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met André Peter IJzerman, opleidingsdirecteur. André Peter is te bereiken via 026-320 2870 of per mail: a.p.ijzerman@olympuscollege.nl.

De gesprekken vinden plaats in de week van 26- 29 januari 2021.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'