|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde Meet & Greet Quadraam

Kom vrijblijvend kennismaken met Quadraam! Docent Wiskunde

Ben jij 

 • Een bevoegde enthousiaste en bevlogen docent Wiskunde?  
 • Je aan het oriënteren voor het nieuwe schooljaar en wil je meer weten over onze 14 scholen? 
 • Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? 
 • Benieuwd welke vacatures wij mogelijk verwachten en wil je alvast in beeld zijn bij ons? 

Wil jij

 • Kennismaken met de verschillende scholen en potentiële collega’s? 
 • Jouw CV en een eerste indruk achterlaten, zodat we je kunnen benaderen zodra er een vacature vrijkomt? 

Kom vrijblijvend kennismaken! 
Op dinsdag 2 maart en dinsdag 23 maart 2021 organiseert Quadraam vrijblijvende Meet & Greets in Duiven voor geïnteresseerde kandidaten die kennis willen maken met onze verschillende scholen in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe. Via deze Meet & Greet maken wij kort kennis met jou en jij met de afdelingsleiders en directeuren van onze scholen. 

Wanneer? 

 • Dinsdag 2 maart 2021 tussen 18:00 en 20:00 uur; 
 • Dinsdag 23 maart 2021 tussen 18:00 en 20:00 uur. 

Aanmelden 
Wij maken graag kennis met jou. Jij ook met ons? Meld je dan vóór 18 februari 2021 aan zodat we je kunnen uitnodigen. Dit is geen officiële sollicitatie, maar we vragen je wel om alvast je CV en een korte toelichting mee te sturen.  
  
Geef bij het aanmelden ook aan: 

 • Hoeveel FTE je beschikbaar bent en per wanneer; 
 • In welk vak of functie je interesse hebt; 
 • Welke school/scholen je sowieso wilt spreken; 
 • Welke datum (of data) je beschikbaar bent. 

Wil je meer weten? 
Benieuwd wat wij jou allemaal kunnen bieden, bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en www.quadraam.nl. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan. Heb je vragen over de speeddate? Mail dan naar vacature@quadraam.nl
  
Tot binnenkort! 
 
P.S. We hebben ook Meet & Greets voor de volgende vakken: 
- Natuurkunde
- Nask  
- Scheikunde
- Techniek/PIE
- Economie  
- Bedrijfseconomie
- Dienstverlening & producten

In verband met Covid-19 zullen we er alles aan doen om de Meet & Greets veilig in Duiven te organiseren. Wanneer we dit niet kunnen garanderen of dit niet mogelijk is i.v.m. overheidsmaatregelen, zijn we genoodzaakt de Meet & Greets online via Microsoft Teams te organiseren. Het kan zijn dat er dan minder mensen uitgenodigd kunnen worden. 

Over Quadraam 
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1.600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Al onze medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven! Wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past, doe dan hier de test. 
 
Let op: de Meet & Greet is géén officiele sollicitatie en geeft natuurlijk geen garantie op werk bij Quadraam. Daarnaast hebben interne kandidaten altijd voorrang op externe kandidaten. 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'