|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent Natuurkunde 0,8 FTE (regulier)

Technisch onderwijsassistent natuurkunde, 0,8 FTE (regulier)
Ben jij dol op de wereld van bèta en natuurkunde? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste TOA die graag op een van de mooiste scholen in Arnhem Noord aan de slag wil gaan! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt de opdrachten voor. Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten Natuurkunde. Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten!

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Natuurlijk ben je een  prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en gastvrij.

WAAROM WERK IK BIJ HET BEEKDAL LYCEUM?
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’
 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’
OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt ongeveer 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 4 mei 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je wordt ingeschaald in schaal 7, met een salaris van minimaal € 2.045,- bruto per maand en maximaal € 3.068,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4). Door jouw aanpak stimuleer je onze leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 30 januari 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. We nemen alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl in behandeling.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de afdelingsleider, Martin Jager. In verband met de huidige maatregelen vanwege het coronavirus kan dat het best per mail: m.jager@beekdallyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 8- 12 februari.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'