|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent 0,4 fte (vervanging)

VACATURE ONDERWIJSASSISTENT 0,4 FTE (VERVANGING)

We zoeken een ondernemende, nieuwsgierige collega met lef. Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden? Sta jij graag in contact met onze docenten en leerlingen? Ga dan aan de slag op het Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Je geeft ondersteuning aan onze docenten. Geen dag is hetzelfde! Je hebt een groot hart voor onze vmbo leerlingen. Je krijgt energie wanneer je een leerling kan helpen. In basis word je ingezet in de lessen en werk je in opdracht van de docent in kleine groepjes. Daarnaast vang je de leerlingen op die uit de les zijn gestuurd en dit handel je verder af. Diverse organisatorische en administratieve werkzaamheden horen ook bij je takenpakket.

Je herkent jezelf in de woorden: toegankelijk, flexibel, bestand tegen weerstand, fan van onze vmbo-leerlingen, proactief, geduldig, coach, inspirator & motivator.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een contract voor 0,4 fte voor de duur van de vervanging.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.785,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze wordt naast je salaris direct naar rato iedere maand uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een MBO achtergrond en bij voorkeur ervaring als onderwijsassistent. Daarnaast heb je affiniteit met onze vmbo leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 7 maart ‘21 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider, Pam Hessels. Pam is te bereiken via 0316 - 58 38 00 of via mial: p.hessels@liemerscollege.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden kort na 7 maart aanstaande plaats.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'