|

Vacature niet meer actief

Roostermaker 0,4-0,6 FTE (regulier)

VACATURE ROOSTERMAKER, 0,4-0,6 FTE (regulier) 
We zoeken een collega die graag complexe problemen oplost en de beste roosters opstelt voor onze school. 

Je denkt mee over het rooster en vernieuwend onderwijs, maatwerk en gepersonaliseerd leren. Je bent geïnteresseerd in onderwijs, kunt goed prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en ziet het belang van een goed resultaat. Wil jij werken op een van de mooiste scholen in Arnhem Noord? Nieuwsgierig? Lees snel verder. 
 
WAT GA JE DOEN?  
Je maakt, op basis van de input van de afdelingsleiders, de topsportcoördinator, de maatwerkcoördinator en de rector, het basisrooster in Zermelo. Je bewaakt de balans van deze input zorgvuldig waarbij je aangeeft wanneer bepaalde wensen niet mogelijk zijn. Omdat je te maken hebt met topsport- en dansroosters zul je veel maatwerkroosters moeten leveren. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij dus als geen ander. Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt. Ook maak je analyses over bijvoorbeeld lesuitval. Je bent flexibel en kunt duidelijk je grenzen aangeven.  

Vooruitdenken, oplossingsgericht denken en weten wat de gevolgen zijn van keuzes die je maakt gaat je makkelijk af. Je schiet niet snel in de stress en houdt altijd het overzicht. Je voelt goed aan waar je jouw collega’s goed mee kunt helpen en bent actie-gericht. Je onderhoudt een rechtstreekse communicatielijn met de dagroosteraar en de Magisterbeheerder. Weet je iets niet, dan schroom je niet om met andere collega’s te overleggen of hulp te vragen. 

 
WAAROM WERK IK OP HET BEEKDAL LYCEUM ARNHEM? 

 • ‘Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’ 

 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’. 

 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’. 

 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’. 

 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’ 

 
OVER ONS 
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo en vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Je krijgt vertrouwen om je vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding en coaching tot aan de zomervakantie. Zo zorgen wij voor een goede start! 
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Wij bieden jou per 1 mei 2021 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4- 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract daarna worden omgezet naar onbepaalde tijd. 

 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.294,- euro en maximaal 3.467,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO). 

 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%. 

 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 

 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO. 

 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.  

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden. 

 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 

 
WAT VRAGEN WIJ? 
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 5 jaar ervaring als roostermaker. Ruime ervaring met Zermelo en Magister is een vereiste. En heb je een achtergrond als VO- docent dan heb je helemaal een streepje voor!  
 
LATEN WE KENNISMAKEN! 
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 22 maart 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. 
We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zullen plaatsvinden op 1 april 2021. Het tweede gesprek is op 9 april 2021. Voor het tweede gesprek vragen we de kandidaat (eventueel) een casus voor te bereiden waarin we een complex roosterprobleem voorleggen.  
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Alice Wolterinck. Alice is te bereiken per mail a.wolterinck@beekdallyceum.nl 
 
EN VERDER 
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. 
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! 
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'