|

Vacature niet meer actief

Keurmeester VSR 0,5 fte (regulier) INTERN

INTERNE VACATURE KEURMEESTER VSR 0,5 FTE
Heb jij een kritische blik en oog voor detail? Heb jij affiniteit met huisvesting? Ben jij een vroege vogel en graag op pad? Ga dan aan de slag bij Quadraam en haar 14 scholen!
 
DE FUNCTIE
Beoordelen of de schoonmaakdienst aan de eisen voldoet! Daarvoor ga je al onze 18 gebouwen regelmatig langs. Dit doe je op de vroege ochtend voordat de scholen opengaan. Voor het beoordelen volg je de methodiek van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR). Je weet precies waar je op moet letten en hoe je dit moet verwoorden. Aan de hand van de inspectielijst stel je een rapport op voor de schoonmaakdienstverlener. In samenspraak maak je een planning voor de keuringen van de gebouwen. Ook ben je aanwezig bij de gesprekken met de schoonmaakdienstverlener.

Je bent integer, kritisch en stressbestendig. Je hebt affiniteit met gebouwen en enige verstand van gebouwelijke elementen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,5 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4 of 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.826,- en maximaal € 2.659,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
 • Een laptop/tablet en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je bereidt om de VSR-cursus op korte termijn te volgen en af te ronden. Deze cursus moet positief afgerond worden om de functie te mogen uitvoeren. Om die reden worden er scholingsafspraken gemaakt. Je bent vaak op pad waardoor je mobiel moet zijn. Daarnaast heb je een MBO (of gelijkwaardig) werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig en weet jezelf goed te redden met Excel en andere software.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 21 maart 2021 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze senior adviseur, Roger Klinkers. Roger is te bereiken via 06-41226529 of r.klinkers@quaraam.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden kort na 21 maart 2021.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Deze functie kan gecombineerd worden met de vacature ‘Conciërge’ bij Lyceum Elst.
 
Let op! Dit is een interne vacature. Ben je geen collega van ons? Dan heeft het geen zin om te solliciteren. We nemen je sollicitatie dan ook niet in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'