|

Vacature niet meer actief

Teamleider onderbouw Liemers College 0,8 FTE (regulier- intern)

Teamleider onderbouw Liemers College, 0,8 FTE (regulier- intern) 
Ben jij werkzaam op een van onze scholen en wil je graag onze teams op het Liemers College komen versterken? Pak jij graag een leidende rol om ons team zich te laten ontwikkelen tot een plek van dialoog en reflectie, een plek van vragen en verdieping? Wil jij samen met leerlingen en collega’s stappen zetten om de ambities van het Liemers College waar te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken twee teamleiders voor onze locaties Heerenmäten en Didam.
Vanuit jouw rol als teamleider initieer je in jouw team het gesprek om elkaars kwaliteiten te benoemen en benutten. Ook speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de aansluiting tussen PO en VO. Je weet onderwijs te realiseren dat leerlingen boeit en waarbij de individuele ontwikkeling van onze leerlingen steeds meer centraal staat. Als teamleider begeleid je het proces van persoonlijke ontwikkeling en professionele identiteit van de teamleden. Dat doe je samen met de andere teamleiders en de onderwijsdirecteuren. Je krijgt de interne en externe ondersteuning die jij en jouw team nodig hebben om deze ontwikkeling mogelijk te maken. Dat doe je vanuit een planmatige aanpak van doelen stellen en evalueren. En, omdat je gelooft in het Liemers College en in jezelf.

WAT BIED JIJ?
 • Energie, pro-activiteit en daadkracht! Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Jij stuurt jouw team aan op basis van verbinding, samenwerking en vertrouwen;
 • Je bent een krachtig leider en wilt samen met het team werken;
 • Jij bent oprecht geïnteresseerd in de ander en helpt anderen zichzelf te ontwikkelen;
 • Je bent in staat teams te ontwikkelen richting taakvolwassenheid en het vergroten van eigenaarschap in de organisatie;
 • Je hebt tevens het vermogen duidelijke kaders te stellen;
 • Je kunt gefocust, planmatig en strategisch denken en werken;
 • Je hebt visie op het onderwijs en kunt deze visie inspirerend overbrengen en omzetten naar de praktijk;
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt actief de samenwerking met andere scholen van Quadraam. Verder geef je het goede voorbeeld in het werken aan je eigen professionele ontwikkeling; 
 • Tot slot kun je reflecteren op je eigen handelen, je kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback.
OVER ONS
Het Liemers College is een school die er wil zijn voor alle leerlingen in de regio. De school verbindt degelijkheid en betrouwbaarheid aan innovatie en wendbaarheid. Ieder dag doen 300 collega’s op vier locaties gedreven hun best om van betekenis te zijn voor onze leerlingen in goed onderwijs, goede begeleiding en goede zorg. We omarmen het denken van de Lerende Organisatie. We zijn overtuigd van het belang van leren en ontwikkelen voor alle leerlingen, alle medewerkers en de school als geheel. Het Liemers College maakt deel uit van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Het Liemers College biedt op vier locaties vmbo-onderwijs voor basis en kader leerlingen, vmbo-onderwijs voor vmbo-G/T leerlingen, havo, vwo en gymnasium.

Met ongeveer 2300 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn opdracht, om te leren en te ontwikkelen

ONZE MISSIE
De missie van het Liemers College is verwoord in ons schoolplan: van Aanbod naar Aandacht.
 • We zien wie je bent en je merkt dat we in je geloven;
 • We hebben hoge verwachtingen van elkaar;
 • Je hebt altijd zelf een keuze;
 • Leren is leuk en kan overal;
 • Je weet wat je moet leren en wat je ermee kunt doen;
 • Jouw leeromgeving is boeiend, inspirerend en uitdagend;
 • Als het samen kan, doen we het niet alleen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2021 een positie als teamleider bij een van onze prachtige scholen met uitstekende faciliteiten en potentie. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met jouw team, jouw mede teamleiders en de directeur vanuit het denken van de lerende organisatie het onderwijs van Heerenmäten en Didam verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.659,- en maximaal € 5.699,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 50,- per maand en een toeslag van 5%.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%. 
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. 
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.  
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Deelname aan 'Frisse Blik' (intervisiegroep voor nieuwe leidiginggevende Quadraam).
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 
LATEN WE KENNISMAKEN! 
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 29 maart 2021.
Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek met onze benoemingsadviescommissie. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 8 april 2021.  

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de onderwijsdirecteur van Heerenmäten: Hilco Boersma (h.boersma@liemerscollege.nl) of met Joeri Vonk (j.vonk@liemerscollege.nl) onderwijsdirecteur voor de locatie Didam.

Geef bij jouw sollicitatie of je voorkeur hebt voor een specifieke school, of voor beide in aanmerking wenst te komen.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Let op:
Wij stimuleren doorgroei binnen Quadraam. Daarom nodigen wij graag interne collega’s uit te reageren en staat de vacature in eerste instantie ook alleen open voor onze collega’s.
 

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'