|

Vacature niet meer actief

Orthopedagoog, 0,4 FTE (vervanging)

Orthopedagoog, 0,4 FTE (vervanging zwangerschapsverlof)
Ben jij een enthousiaste orthopedagoog? Ben je gespecialiseerd in leerproblematiek en heb je affiniteit met onze havo, vwo en gymnasium leerlingen? Ga dan aan de slag op het Liemers college in Zevenaar. Lees snel verder!
 
WAT GA JE DOEN? 
Je biedt kortdurende ondersteuning aan de leerlingen van onze bovenbouw. Dit doe jij met geduld en humor, je denkt in oplossingen en je weet als geen ander de leerlingen op een positieve manier te benaderen. Je coördineert de ondersteuning en bent eindverantwoordelijk voor de inhoud van de begeleidingstrajecten. Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden en je bent organisatorisch sterk. Je bent ook verantwoordelijk voor de communicatie met leerlingen, ouders/verzorgers en natuurlijk de docenten. Voor de docenten ben je een prettige collega, goede samenwerking vinden wij belangrijk. Omdat je aan het werk gaat op onze havo/vwo-locatie is ervaring met deze doelgroep en kennis van specifieke leerproblemen bij deze groep leerlingen zeker een pre.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, stressbestendig, inspireren en motiveren.
 
Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’
 
OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou per 17 mei 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract voor ca. 0,4 FTE van 17 mei tot en met 11 oktober 2021.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent een inschaling in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.592,- euro en maximaal 4.301,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 12 eurocent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Uiteraard heb jij de (WO) studie Orthopedagogiek succesvol afgerond. Ervaring in het onderwijs is zeker een pre met bij voorkeur ervaring op een havo-vwo/ gymnasium school. 

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons uiterlijk 20 april 2021 met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. 

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Judith Hoekstra, orthopedagoge. Judith is bereikbaar via 06-23590675 en j.hoekstra@liemerscollege.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'