|

Vacature niet meer actief

HR meewerkstage

HR meewerkstage per september 2021
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe.
Wij bieden een meewerkstage aan voor een periode van minimaal zes maanden en minimaal vier dagen per week. Jij ondersteunt het HR backoffice-team bij het uitvoeren van uiteenlopende taken zoals administratieve werkzaamheden, werknemersvragen en het optimaliseren van onze processen.

Wat ga je doen?
Dat kan iedere dag anders zijn! Tijdens je stage ben je volwaardig lid van ons HR team. Je werkt voor alle scholen van Quadraam en hebt met veel collega’s contact. Met nieuwe collega’s die net zijn gestart tot aan leidinggevende. Zowel per mail of telefoon vanuit onze Servicedesk. Je gaat van A tot Z het HR vakgebied leren kennen en meewerken aan de verschillende in-, door- en uitstroom processen. Daarnaast zijn wij continu bezig om ons werk te optimaliseren. Dus we vinden het ook erg leuk als je actief mee denkt over wat er beter en slimmer kan.
Is er tijd over? Dan kan je meehelpen op de Servicedesk. Op deze manier kan je breed ervaring opdoen en help je het team in alle basiswerkzaamheden!

Praktische informatie:
  • Je bent voor minimaal 4 dagen beschikbaar;
  • Je bent per september 2021 beschikbaar voor tenminste 6 maanden;
  • Je ontvangt een stagevergoeding van 300 euro per maand bij een zelfstandige eindstage.
Wie ben jij?
Je bent een nieuwsgierige, leergierige en zelfstandige HRM’er. Je bent servicegericht en streeft naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. Je herkent jezelf in de volgende woorden: proactief, secuur, sociaal en collegiaal.
En dat je dan nog niet zo veel ervaring hebt, dat vinden wij niet erg. Want jouw inzet om te willen leren en het uiterste uit jezelf te halen maakt dit meer dan goed. Wat breng je mee naar ons team?
  • Je bent een hbo of mbo4 student;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage of je bent voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
  • Je volgt een studie in de richting van human resource management / personeelsadministratie.
Wat bieden wij?
  • Een uitdagende en afwisselende stageplek met veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
  • De mogelijkheid om van A tot Z alle HR werkzaamheden te ontdekken;
  • Goede begeleiding van ervaren HR medewerkers;
  • Uitgebreide kennismaking met het systeem Afas Profit en Afas Insite;
  • En tot slot gaan we jou wegwijs maken in onze CAO VO (voortgezet onderwijs).

Laten we kennismaken!
Ben jij klaar voor een HR stage in het onderwijs? Upload je cv en motivatiebrief en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen of wil je meer weten over de werkzaamheden? Neem contact op met Loes Groot Wassink (l.grootwassink@quadraam.nl / 06-34337959)

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!