|

Vacature niet meer actief

Groepsdocent VMBO-plusarrangement 0,6- 1,0 fte (nieuwe schooljaar, regulier)

Groepsdocent VMBO-plusarrangement 0,6- 1,0 fte (nieuwe schooljaar, regulier)
Ben jij onze enthousiaste groepsdocent in de onderbouw die graag het verschil maakt voor onze vmbo+ leerlingen? Heb jij affiniteit en ervaring met/in het SVO? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
We zijn van plan met een extra plus-klas in het tweede jaar te starten, zodat we onze arrangementsleerlingen in kleinere groepen nog beter met maatwerkonderwijs kunnen bedienen. In de plus-klassen zitten de arrangementsleerlingen die extra ondersteuning nodig hebben: passend onderwijs voor leerlingen die tussen regulier en SVO in zitten. Dit doen wij in Arnhem vanuit Samenwerkingsverband de Verbinding.
Hierdoor zoeken we een of meerdere allround groepsdocenten die verschillende lessen in de onderbouw verzorgen op het gebied van Nederlands, taal, Engels, wiskunde, rekenen, biologie en/of mens & maatschappij. Uiteraard ben je ook mentor van de groep. In overleg kijken we welke vakken jij gaat geven. Een duo-baan behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Je doet dat in een wisselende stijl en didactiek. Jij wilt echt wat toevoegen en onze leerlingen laten ervaren dat taal en rekenen overal is in je dagelijkse leven! Je weet te motiveren en enthousiasmeren en wat soms lastig en ongrijpbaar lijkt op een heldere en praktische manier uit te leggen. Je bent ondernemend, open en toegankelijk en een coach voor de leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, ondernemend, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en goed in differentiëren!

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
Tijdens een van de stagebezoeken kwam ik een meisje tegen dat ooit vmbo-bb had gedaan op het Maarten van Rossem. Zij was net met een hbo-opleiding gestart. Dat vond ik een mooi moment; het pubermeisje van toen had zich ontwikkeld tot zelfbewuste vrouw, die wist wat ze wilde. Terwijl het ons op het Maarten van Rossem altijd moeite kostte om haar mee te krijgen. Uiteindelijk doe je het daar voor.
Ruud Toepoel, docent Economie & ondernemen.

OVER ONS
‘Kleur je eigen toekomst’ Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! We zijn gestart met het werken met portfolio’s om leerlingen nog beter in beeld te krijgen en hen meer verantwoordelijkheid te geven voor hun eigen schoolloopbaan. Zo willen we ze nog beter op maat kunnen bedienen met praktijkgerichte en contextrijke lessen. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 350 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per het nieuwe schooljaar een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract tot einde van het schooljaar voor 0,6- 1 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend jaar voldoende formatie? Dan kan jouw contract verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,-- en maximaal € 4.301,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder te vervullen.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie goed te kunnen vervullen is het van belang dat je goed kunt differentiëren en affiniteit hebt met onze leerlingen! Heb je ervaring met lesgeven op het speciaal voortgezet onderwijs dan is dat zeker een pre! Uiteraard ben je in bezit van een PABO-diploma liefst aangevuld met de bevoegdheid vmbo-onderbouw, aanvullende svo-opleiding/leergang, of een 2e graads bevoegdheid in een van de algemene vakken, bijvoorbeeld Nederlands of wiskunde.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 16 september 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek op 20 of 22 september a.s.

Heb je een prangende vraag? Neem contact op met afdelingsleider onderbouw Irene van Leersum. Irene is te bereiken op 06- 22 54 94 20. Bekijk de informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl.

P.s. alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!