|

Vacature niet meer actief

Remedial Teacher, 0,8-1,0 fte (tijdelijk)

Remedial Teacher, 0,8-1,0 fte (tijdelijk)
Ben jij een gedreven Remedial Teacher? Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling en het leren van onze vmbo-leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Daar waar het ons op school uiteindelijk om te doen is, goed onderwijs verzorgen. Op een plek waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, er vertrouwen is in de talenten die ze hebben, waar veel ruimte is voor maatwerk en levensecht leren de boventoon voert. Zodat leerlingen en medewerkers groeien en zich als een vis in het water voelen bij ons op school. Goed onderwijs betekent ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren. In verband met corona hebben leerlingen onderwijs gemist. Dit raakt de kwetsbare leerlingen het meest. Jij gaat de leerlingen extra begeleiden om hun achterstanden in te lopen. Je begeleidt en ondersteunt leerlingen in hun ondersteuningsvraag, individueel en in kleine groepen. Je voert dossieranalyse uit en stelt met de leerling een behandelplan op. Je hebt overleg met belanghebbenden en geeft voorlichting over leerproblematiek en aanpak in de klas. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren. De remedial teacher werkt nauw samen met de jongerencoach, orthopedagoog en ondersteuningscoördinator.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
· ‘Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.’
· ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
· ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’


OVER ONS
Het Maarten van Rossem is volop in ontwikkeling. Ieder dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!
Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 400 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor 0,8-1,0 fte voor een jaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende NPO-gelden? Dan kan het contract met één jaar verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.592,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij geschoold als remedial teacher en heb je ervaring en natuurlijk affiniteit met onze vmbo-leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie vóór 21 september 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met Lies Bakker, Coördinator Ondersteuningsteam. Lies is bereikbaar via 06 45548958 of per mail: l.bakker@maartenvanrossem.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!