|

Vacature niet meer actief

Docent biologie 2e graad 0,6 -1 FTE (regulier met uitzicht op vast+ extra bevoegdheid)

Docent biologie 2e graad 0,6 -1 FTE (regulier met uitzicht op vast+ extra bevoegdheid)
Ben jij een enthousiaste biologie die graag wil werken in het vmbo en dol is op deze doelgroep? Weet jij als geen ander te differentiëren en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Wil jij graag een extra bevoegdheid halen zodat je breder inzetbaar wordt? Ga dan aan de slag op het Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Je gaat lesgeven biologie en BiZ0 (biologie/zorg & welzijn) aan de onder- en bovenbouw van de basis- en kaderklassen. Daarnaast wordt je ook mentor van deze klas. Ook bieden we je de mogelijkheid een extra bevoegdheid te halen in bijvoorbeeld de richting D&P, Nederlands, natuurkunde, techniek, Nastec of wiskunde zodat je op termijn nog breder inzetbaar bent!

Jij weet als geen ander contact te maken en vanuit de verbinding leerlingen te begeleiden en te motiveren. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Het is echt je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op aan. Je weet als docent onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, sterk pedagogisch onderlegd, fan van onze vmbo-leerlingen, geduldig, coach, inspirator & motivator.

Let op: op locatie Zonegge hebben we een tijdelijke vacature biologie. Wil je de komende periode meer werken en tijdelijk uitbreiden op Zonegge dan kan dat. Geef dit aan bij je sollicitatie.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een jaarcontract voor ca. 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed dan is verlengen met een vast contract zeker bespreekbaar.
  • We helpen jou om zo snel als mogelijk een extra bevoegdheid te halen, waardoor je nog breder inzetbaar wordt.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband, welke direct naar rato wordt uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een bevlogen en enthousiaste docent, met sterk pedagogische kwaliteiten! Je hebt een 2e graads bevoegdheid of hebt deze bijna op zak. Daarnaast sta je ervoor open om je inzetbaarheid te vergroten door een extra bevoegdheid te behalen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd en wil je ons team (inclusief schoolhond Teddy) graag ontmoeten? Dan ontvangen we graag uiterlijk voor 25 september jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. En wl je tijdelijk bijspringen op locatie Zonegge, geef dat aan!

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur Joeri Vonk. Joeri is bereikbaar via j.vonk@liemerscollege.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Let op: alleen reacties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Landeweerdijk Zevenaar
Netherlands 2

Landeweerdijk Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!