|

Vacature niet meer actief

Groepsdocent(en) bovenbouw 0,6-1 FTE schooljaar 2021-2022

Groepsdocent(en) bovenbouw en ISK 0,6-1 FTE schooljaar ’21-‘22
Ben jij een enthousiaste vak- of groepsdocent en wil jij graag lesgeven op een vmbo of ISK? Heb jij een groot hart voor leerlingen en spreken onze 3 profielen sport, cultuur en ondernemen jou aan? Ben jij erop gericht om het maximale uit leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk is als je goed contact hebt met de leerlingen? Ga dan aan de slag op 't Venster in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Samen met een vakdocent werk jij parallel in (voornamelijk) onze bovenbouwklas en werken jullie samen aan de kernvakken, waaronder Nederlands en wiskunde/ rekenen. Jij bent bovenal een briljant pedagoog en zorgt ervoor dat onze leerlingen kunnen leren door hen echt te zien, te luisteren en een veilig & fijn leerklimaat te creëren. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Je helpt en begeleidt en zorgt ervoor dat er goed gewerkt kan worden. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over uitstekende pedagogische kwaliteiten. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster.

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit de lat voor de eigen ontwikkeling hoog te leggen en mee te werken aan een veilige leer-werkomgeving op ’t Venster en daarbuiten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract tot einde van het schooljaar voor 0,6- 1 FTE. Bevalt het van beide kanten goed dan kunnen we jouw contract voor een jaar verlengen. Deze vacature is op basis van de NPO gelden en kent daardoor een maximale duur van 2 jaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,-- en maximaal € 4.301,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder voort te zetten.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen is het van belang dat je goed kunt differentiëren en affiniteit hebt met onze leerlingen! Bij voorkeur heb je een achtergrond als groepsdocent in het vmbo, in het speciaal voortgezet onderwijs, ervaring in de bovenbouw van het primair onderwijs of als ISK docent. Ervaring met lesgeven in de vakken wiskunde/ rekenen en Nederlands is zeer gewenst. Heb je een bevoegdheid voor wiskunde/rekenen of Nederlands, ben je bezig met de aantekening voor het vmbo of ben je bijna in bezit hiervan, dan nodigen we je ook van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 20 september 2021 jouw CV en een korte aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Geef bij je reactie aan of je reageert als groepsdocent voor het vmbo of als groepsdocent voor de ISK.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan per mail contact op met onze directeur Ramona Stael: R.stael@vmbo-venster.nl. Zet in de aanhef; betreft vragen vacature groepsdocent. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!