|

Vacature niet meer actief

Coach Agora onderwijs, 1e of 2e graad, 0,8 FTE (vervanging)

Coach Agora onderwijs, 1e of 2e graad, 0,8 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent en wil jij graag aan de slag als coach bij Agora Liemers College? Wil jij onze leerlingen persoonlijk begeleiden en een belangrijke bijdrage leveren aan gepersonaliseerd leren? Lees dan snel verder.

Wat is Agora en wat ga je doen?
Bij Agora halen kinderen een regulier diploma via een andere route. Wat Agora anders maakt, is dat een kind bij ons leert vanuit zijn/haar eigen interesses. Bij Agora werken we niet met vakken, maar met challenges. Hierbij bepaalt de leerling wat hij/zij wil leren en hoe hij/zij dat wil leren. Voor vakinhoudelijke kennis schakelen de leerlingen vak-experts in. Dit kunnen docenten zijn die op het Liemers College werken, maar óók experts van buitenaf. Leerlingen kunnen workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen en bij professionals op bezoek gaan. Alles volgens eigen planning en op eigen niveau.

Als coach begeleid je de leerlingen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook monitor je het niveau van de leerling. Samen met jou reflecteren de leerlingen op hun eigen werk. Samen met de andere coaches begeleid je de leerlingen één-op-één in hun persoonlijke ontwikkeling. Intensief en heel dankbaar werk. Als coach heb je je eigen coachgroep van ± 15 leerlingen. Ook help je mee met het door ontwikkelen van het Agora-concept.

Benieuwd naar Agora Liemers college? Bekijk hier onze video met docenten en leerlingen aan het woord.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
“Ik krijg hier de kans om een nieuw onderwijsconcept uit te bouwen. Een uitdagende en leuke baan, met een klein team en fijne collega’s. Het werk met de Agora leerlingen is erg afwisselend en er wordt ook veel eigen initiatief van jou als coach verwacht. Die vrijheid voor leerlingen en voor ons als personeel vind ik heerlijk!” Paulien van Ekeren, coach Agora Liemers College

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WIJ BIEDEN JOU
Wij bieden jou per 1 december 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract van 0,8 FTE voor de duur van de vervanging (verwacht half april). Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan jouw contract verlengd worden voor reguliere uren in schooljaar ’22-‘23
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,-- en maximaal € 4.301,-- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP
  • Een energieke werkplek op het Agoroplein met een klein team met enthousiaste collega’s
  • De kans om mee te werken aan deze geweldige manier van onderwijs geven
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Maar bovenal, affiniteit met coachen, enthousiasme, inspiratie en passie voor het vak! Een luisterend oor. Een avontuurlijke en onderzoekende houding en een grote voorliefde voor het uitproberen van nieuwe dingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 5 oktober 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Petra Schrijvens, coach Agora. Petra is te bereiken per mail p.schijvens2@liemerscollege.nl of via telefoonnummer 0316- 583800.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!