|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent ISK 0,5-0,6 FTE (tijdelijk)

Onderwijsassistent ISK 0,5-0,6 FTE (tijdelijk)
Wij zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste onderwijsassistent die graag aan de slag gaat met onze ISK leerlingen in Arnhem. Meer weten? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Binnen de ISK is geen dag hetzelfde. We zijn dan ook op zoek naar een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om het ISK-team te ondersteunen. Je wordt in de basis ingezet in de lessen en werkt onder de verantwoordelijkheid van een docent met kleine groepjes leerlingen of met individuele leerlingen die meer uitdaging of instructie nodig hebben. Daarnaast is het opvangen van lessen, bij afwezigheid van een collega, een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Ook verzorg je diverse organisatorische werkzaamheden op de locatie.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, communicatief sterk, een aanpakker, gericht op samenwerken en gastvrij.

OVER ONS
De ISK is onderdeel van Quadraam en is gevestigd op locatie vmbo ’t Venster in Arnhem Noord. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Zo zorgen wij voor een goede start!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per direct (startdatum bij voorkeur zo snel mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een tijdelijk contract tot einde van het schooljaar voor 0,5- 0,6 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.816,00 en maximaal € 2.659,00,-- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij de Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over minimaal MBO werk en denkniveau. Je hebt ervaring met het werken met jongeren én anderstaligen. Heb je ervaring met het opvangen van lessen en NT2 ervaring dan is dat zeker een pre! Verder is het van belang dat je ICT-vaardig bent, flexible en communicatief sterk.
We zijn altijd op zoek naar verborgen talent, wat wil jij onze leerlingen meegeven?
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 28 september 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 1 oktober 2021.

Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/Onze-school/ISK
Heb je vragen en wil je even bellen? Stuur een mailtje, dan maken we een belafspraak. Je kunt mij bereiken via s.vanderveen@isk-quadraam.nl.

LET OP: alleen sollicitaties die binnenkomen via onze website (www.werkenbijquadraam.nl) en de sollicitatiebutton nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!