|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoordinator 0,8 FTE (vervanging)

VACATURE ONDERSTEUNINGSCOORDINATOR ‘t VENSTER, 0,8 FTE (vervanging)
Onze collega gaat in december 2021 met zwangerschapsverlof. Daarom zijn op zoek naar een enthousiaste vervanger! Ben jij een stevige persoonlijkheid en een echte aanpakker? Wil jij voor genoemde periode een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Heb jij affiniteit met vmbo & mavo leerlingen? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij ‘t Venster in Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?
Onze huidige ondersteuningscoördinator is tevens de leidinggevende van ons ondersteuningsteam. Echter voor deze vacature geldt dat we alleen op zoek zijn naar iemand de taken van de ondersteuningscoördinatie tijdelijk op zich gaat nemen. De leidinggevende taken zijn belegd bij een reeds aanwezig collega MT-lid.

Je bent de spil in ons team van ondersteuningsprofessionals (leerlingbegeleiders, leerondersteuners, orthopedagoog en trajectbegeleiders). Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met het OOB-team (Onderwijsondersteunende begeleidingsteam) zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook adviseer jij de docententeams en het MT over jouw portefeuille.
In de periode van deze vervanging is de organisatie van screening en plaatsing van nieuwe leerlingen een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het ondersteuningsteam. Je bent nauw betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingsverbanden. Daarnaast vind je het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Je vergadert wekelijks met het ondersteuningsteam en je overlegt intensief met de leidinggevende.

Wie ben jij? Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig, pro-actief werken en handelen geven jou veel energie! Je hebt oog voor de behoefte van leerlingen, ouders/opvoeders en collega’s. Je legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen. Je hebt een inspirerende en motiverende rol in het team.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ’t Venster

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit de lat voor de eigen ontwikkeling hoog te leggen en mee te werken aan een veilige leer-werkomgeving op ’t Venster en daarbuiten.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot ondersteuningscoördinator.
 • Daarnaast is een afgeronde opleiding in pedagogiek of maatschappelijk werk een pré.
 • Je bent een aanpakker en je vindt het leuk om met lastige casussen aan de slag te gaan.
 • Je stemt goed af op de mensen met wie je moet samenwerken.
 • Je bent duidelijk en helder naar ouders maar altijd met behoud van relatie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in dossieranalyse en participeren in aanmeldprocedures.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 8 december 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 • Je krijgt een tijdelijk contract van 8 december 2021 tot en met-naar verwachting 24 mei 2022 voor 0,8 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.592,00 en maximaal € 4.301,00 (schaal 10 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder voort te zetten.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en www.vmbo-venster.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Nathalie Jansen, de huidige ondersteuningscoördinator en leidinggevende van het OOB. Nathalie is te bereiken via n.jansen@vmbo-venster.nl

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via www.werkenbijquadraam.nl tot en met vrijdag 22 oktober 2021. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!